پنجشنبه, ۱۶ اسفند, ۱۴۰۳ / 6 March, 2025
مجله ویستا
گلپر ترشی

● مواد لازم
▪ سه یا چهار حبه سیر
▪ یک عدد فلفل دلمه زرد
▪ یک عدد فلفل دلمه قرمز
▪ برگ ها و ساقه خرد شده گلپر
▪ سرکه و نمک به میزان کافی
● طرز تهیه
ابتدا ساقه را که دارای پرز ظریفی است را گرفته و ساقه ها را به صورت اریب برش می دهیم، سپس برگ های پهن و البته ظریف آن را انتخاب کرده و بعد از شست وشو خوب خرد می کنیم. حالا فلفل دلمه ها را خرد کرده و به برگ و ساقه خرد شده گلپر اضافه می کنیم. سپس سرکه و نمک را روی مواد تهیه شده ریخته طوری که کاملاً روی مواد را بگیرد بعد از سه یا چهار روز این ترشی قابل مصرف است. بهتر است در یخچال نگهداری شده تا زرد نشود.
[مینو زارعی]
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست