پنجشنبه, ۱۳ دی, ۱۴۰۳ / 2 January, 2025
مجله ویستا
خورشت قیمه
● مواد لازم :
▪ گوشت مغز ران گوسفند
▪ لپه
▪ سیب زمینی
▪ زعفران سائیده شده
▪ ادویه
▪ لیمو عمانی
▪ رب گوجه فرنگی
▪ پیاز
▪ روغن
▪ نمک و فلفل
● طرز تهیه:
ـ لپه را از شب قبل شسته و خیس نمائید.
ـ گوشت را به قطعات ریز خرد کنید.
ـ لپه را در آبکش ریخته و روی آن آب بگیرید و بگذارید کاملا آب آن برود.
ـ لپه را با مقداری روغن تفت دهید و کنار بگذارید.
ـ پیاز را خلال ریز کرده و در روغن تفت دهید تا طلائی شود.
ـ گوشت را به پیاز سرخ شده اضافه نمائید وتفت دهید تا آب گوشت کاملا کشیده شود.
ـ لپه را به گوشت اضافه نمائید.
ـ روی خورشت به مقدار لازم آب بریزد.
ـ لیمو عمانی را سوراخ کنید و در خورشت بیندازید.
ـ رب گوجه فرنگی را با کمی روغن تفت دهید و به خورشت اضافه نمائید تا اینکه خورشت شما خوش رنگ شود.
ـ نمک و ادویه و زعفران را به خورشت اضافه کنید حرارت را ملایم کنید.
ـ سیب زمینی را خلال نازک کرده و در روغن سرخ کنید.
ـ زمانی که خورشت جا افتاد می توانید مقداری از سیب زمینی سرخ شده را در خورشت ریخته و یک جوش بزند.
منبع : زنده رود
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست