جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
کیک پرتقال و بادام
● مواد لازم:
▪ كره:۲۰۰ گرم
▪ رنده پوست پرتقال:یك قاشق غذاخوری
▪ شكر:۱۲۵ گرم
▪ تخممرغ:۳ عدد
▪ آرد:۳۰۰ گرم
▪ پودر بادام:۱۲۵ گرم
▪ ماست:۲۰۰ گرم
▪ آبپرتقال (جهت شربت):۱۲۵ سیسی
▪ خلال بادام بو داده:۵۰ گرم
▪ شكر(جهت شربت):۲۲۵ گرم
▪ آب پرتقال:۲۰۰ سیسی
● طرز تهیه:
ابتدا فر را با حرارت ۱۶۰ درجه گرم كرده و قالب كیك را چرب میكنیم و داخل آن را با كاغذ روغنی میپوشانیم.كره، شكر و رنده پوست پرتقال را با همزن میزنیم تابه حالت كرم درآید و رنگ آن روشن شود.سپس تخممرغها را دانهدانه افزوده و مخلوط را خوب هم میزنیم تا حالت پفكی بگیرد، آنگاه آرد، پودر بادام، آب پرتقال و ماست را افزوده و خوب مخلوط میكنیم.سپس مایه در قالب ریخته و در فر به مدت ۵۰ دقیقه میپزیم.آب پرتقالی را كه جهت شربت تهیه كردهایم، با شكر به مدت پنج دقیقه جوشانده و هنگامی كه كیك پخت، آن را از قالب درآورده و تا گرم است، شربت را روی آن ریخته و كیك را به همراه فیله پرتقال و خلال بادام بود داده، تزیین و میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل رئیس جمهور دولت سیزدهم رئیسی توماج صالحی دولت سیدابراهیم رئیسی مجلس شورای اسلامی مجلس تعطیلی شنبه ها شورای نگهبان
سیل مشهد سیل مشهد هواشناسی تهران خراسان رضوی پلیس باران سازمان هواشناسی بارش باران قوه قضاییه شهرداری تهران
خودرو قیمت خودرو قیمت طلا مالیات بازار خودرو قیمت دلار مسکن ایران خودرو تعطیلی شنبه دلار بانک مرکزی تورم
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب تلویزیون سریال سینما فردوسی موسیقی
ایلان ماسک
رژیم صهیونیستی غزه روسیه آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه چین اوکراین ترکیه یمن حزب الله لبنان
فوتبال تراکتور پرسپولیس جام حذفی سپاهان مس رفسنجان لیگ برتر لیگ برتر انگلیس فدراسیون فوتبال باشگاه استقلال بازی جواد نکونام
هوش مصنوعی گوگل آیفون اپل همراه اول سونی سرعت اینترنت تبلیغات عیسی زارع پور
بارداری پوست کاهش وزن چای دیابت آلزایمر