چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
همجنس گرایی واقعیتی تلخ امّا حاضر در جامعه
همجنس گرایی مسئله ای است کهن که همواره در طول تاریخ مورد بررسی و کنکاش قرار گرفته و امروز ه هم در اکثر کشورهای غربی بیش از هر زمان دیگری بدلیل پذیرش جامعه در قبال این موضوع پیروان آن آزادانه به بحث و تبادل نظر می پردازند. اما براستی همجنس گرایی چیست؟
● جمعیت و آمار همجنس گرایان
در حال حاضر دو درصد از جمعیت مردان دنیا و و چهار درصد از جمعیت زنان دنیا را همجنس گرایان تشکیل میدهند. اگر چه همجنس گرایان در بسیار از کشورهای غربی بعنوان یک نهادی اجتماعی در جامعه شناخته شده اند و افکار و عقاید خود را با دیگران در میان میگذارند، اما در برابر اینان هنوز ۸۳ کشور دنیا که در میان ایشان ۲۶ کشور مسلمان هستند این موضوع را غیر قابل قبول دانسته و آنرا محکوم میکنند. بگفته اسقف "مایکل دوو" همجنس گرایی موضوعی است که مردم در برابر آن بطور کلی به چهار شکل مختلف از خود عکس العمل نشان میدهند.
● همجنس گرایی و نحوه نگرش مردم نسبت به آن
▪ دیدگاه اول،
این گروه از مردم افرادی روسپی (فاحشه) میباشند. بکلامی دیگر این گونه افراد با عمل خود در برابر خدا طغیان کرده و دست به گناهانی قبیح می زنند که شایسته مجازات اند .
▪ دیدگاه دوم،
در این رابطه میگوید که باید با این افراد همانند یک بیمار برخورد نمود. بعبارت دیگر این افراد در رده بیمارانی میباشند همانند معتادین به الکل.
▪ دیدگاه سوم،
اعلام میکند این موضوع یک مسئله ژنتیکی می باشد که بصورت تصادفی در خلقت رخ داده است و میبایست برای درمان آن با شفقت میبایست برخورد نمود .
▪ دیگاه چهارم،
در همین زمینه بر این باورند که این مسئله تنوعی است در خلقت همانند افراد چپ دست در برابر افراد راست دست و این موضوعی است که باید آنرا پذیرفت و برای آن خوشحال بود.
خوشبختانه و یا متاسفانه همجنس گراییان جزیی از جامعه هستند که نمی توان وجود آنها را منکر شد. این موضوع نتنها مختص کشورهای غربی بلکه جوامع شرقی و حتی خاورمیانه را نیز در بر میگیرد اگر چه این موضوع در این کشورها قابل مطرح کردن و گفتگو نمی باشد. هدف ما دراین بررسی روشن کردن بخشی از این مسئله است که عده بسیاری از مردم حتی مذهبیون با آن مشکل دارند. امید ما این است که این مقاله بتواند بصورتی بیطرف راهنما و رهگشا آن دسته از افرادی گردد که در خود جنگ و کشمش درونی دارند و نمیتوانند آنرا با فرد دیگری درمیان بگذارند.
امّا براستی با این موضوع چگونه باید برخورد نمود. آیا بدلیل قدمت و وجود این افراد در تاریخ باید ایشان را پذیرفت و یا باید ایشان را محکوم و طرد نمود چون مخالف ایدئولوژی و مذاهب بسیار است .
کشور انگلستان یکی از کشورهای است که این دسته از افراد را بعنوان یک نهاد اجتماعی پذیرفته که نتنها دارای حقوق وامتیازاتی مساوی در برابر سائر شهروندان میباشند بلکه حتی در کابینه دولت هم میتوانند نماینده داشته باشند. اگر چه این موضوع سالها قبل دارای مجازات و حبس زندان میبود ولی امروزه در بسیاری از کشورهای غربی یک شکل طبیعی زندگی محسوب میشود که بر حسب آن افراد میتوانند روابط اجتماعی و جنسی خود را با هم جنس خود یا جنس مخالف انتخاب نمایند. همجنس گرایی موضوعی است که تا سال ۱۹۶۷ در انگلستان دارای مجازات زندان می بود ولی پس از آن در سال ۱۹۸۸ این قانون تغییر کرد و رفته رفته بخشی از زندگی اجتماعی گردید تا جائیکه سن مجاز برای این عمل به ۱۸ سال تقلیل یافت. اخیرا طرفداران این گروه فشارهایی را بر دولت و کارگزاران وارد ساخته اند تا بتوانند سن مجاز برای این عمل را تقلیل نموده و به ۱۶ سال برسانند که سن بلوغ برای نوجوانان میباشد. اما چرا؟
بعض از مدافعین همجنس گرایی در دفاع از موقعیت خود این مسئله را اینگونه مطرح میکنند که همجنس گرایی امری طبیعی و حق مسلم هر فرد میباشد که چگونه در مورد زندگی شخصی خود تصمیم بگیرد. ایشان اعلام میدارند که این موضوع یک واقعیت در خلقت آنسان وعامل فیزیولوژیکی میباشد، بعبارت دیگر این موضوع هدیه ایاست از جانب خدا که در خلقت ایشان قرار داده شده است. پس اگر خدا خالق کل کائنات، آنها را این چنین آفریده چرا آنها نباید در زندگی و عملکرد خودآزاد باشند. ناگفته نماند که عده بسیاری از همجنس گرایان واقعا نمیدانند که مشکل در کجاست و چه کسی مسئول است، خدا بعنوان خالق یا انسان. محققین در این زمینه براین باورند که آزادی عمل، باور شخصی ما در رابطه با این موضوع و تاثیر اجتماع در این رابطه نقش اساسی را بر عهده دارد .
بر اساس تحقیقی درهمین زمینه علل عمده همجنس گرایی بیشتر در مسئله تربیتی و روانشناختی یافت شده است تا یک مسئله فیزیولوژیکی. بعبارت دیگر یکی از عواملی که ایجاد کننده اختلال هویتی در فرد میباشد. موضوع تربیتی است. بطور نمونه درهمین زمینه پسرهایی که در محیطی پرورش می یابند که بیشتر اعضای آن مونث میباشد اینان در دوران بزرگسالی دچار اختلال هویت میگردند و بیشتر خود را با جنس مونث همانند سازی میکنند و خود را بجای یک جنس مذکر یک جنس مونث می بینند .
● زمینه تربیتی و مسئله روانشناختی این موضوع
موضوعی دیگر در زمینه تربیتی و روانشناختی مسئله " مهر طلبی" می باشد. مسئله ای که افراد در آن نیاز دارند تا مورد محبت اطرافیان قرار بگیرند و توجه دیگران را بخود جلب نمایند. این موضوعی است که سبب میگردد تا برای بدست آوردن این مسئله یعنی " مهر طلبی " دست بهرکاری بزنند. یعنی از تظاهرات جنسی در امکان عمومی گرفته تا ارتکاب به عمل در امکان خاص که برآورد کننده خواسته و امیال ایشان است. ناگفته نماند که بسیاری از این افراد صادقانه سعی و تلاش کرده اند تا این مسئله را برای خود حل کرده تا بتوانند همانند سائرین به زندگی معمولی خود ادامه دهند اما متاسفانه با تمامی تلاش و کوشش خود موفق به جوابی قابل قبول نرسیده اند.
● سابقه تاریخی این موضوع
همجنس گرایی موضوعی کاملا جدید برای جوامع بشری نیست چرا که پولس نماینده و فرستاده عیسی مسیح ۲۰۰۰ سال پیش هم در این مورد صحبت میکند و اعلام میدارد که مردم روم باستان از این موضوع بعنوان عاملی در پرستش خدایان خود استفاده میکردند و ظاهرا یکی از رسوم آنروزگار می بود که پولس در برابر آن ایستادگی میکند و اعلام میدارد که این هدف خدا در آفرینش نبوده است. چرا که خدا انسان را مرد و زن آفرید و سپس به ایشان فرمود یک شوید و زمین را پرکنید. خدا انسان را به شباهت خود آفرید تا نماینده او بر روی زمین باشد و بر تمامی خلقت حکمت کند. اما مشخصا این اراده در مورد افراد همجنس گرا صادق نمیتواند باشد. اگر چه بعض از همجنس گرایان در کشورهایی نظیر افریقای جنوبی، بلژیک، هلند و نروژ حتی اجازه فرزندخواندگی داده شده است اما این موضوع آنچنان که در کلام خدا، کتاب مقدس آشکار میگردد کاملا آن نقشه ای است که خدا به اجداد ما آدم و حوا فرمود تا بر اساس آن زمین پر گشته و برکت یابد .
بر اساس آمار گرفته شده عده کثیری از مردم از ۳۶ کشور دنیا بخاطر ساختار جنسی و مشکلات خود (یعنی تمایل بسوی جنس موافق) به کشورهای مختاف در اورپا مهاجرت نموده و تقاضای پناهندگی میکنند اما این تقاضاها اغلب با جواب منفی روبر است و در دادگاهها رد میگردد. مسئله همجنس گرایی موضوعی است که نه نتها در جوامع شرقی و خاور میانه بلکه حتی در بعض کشورهای پذیرفته شده غرب نیز هنوز با تناقشات و مسائل بسیاری روبرو می باشد که نشانه دهنده این است که هنوز اکثریت اجتماع بگونه ای دیگر به آن می نگرنند.
● نتیجه گیری
در خلاصه باید گفت اگر چه شاید نتوان این موضوع را بگونه ای سیاه و سفید بررسی نمود ولی میتوان گفت که باید با این افراد با شفقت و ملاطفت رفتار نمود تا بتوان بنوعی ایشان را دراین مشکل یاری داد. البته این پذیرش بمعنی تصدیق عملکرد آنها نمیباشد بلکه کمکی است برای شناخت واقعیت و همراه شدن با حقیقت خدا در کلام زنده او یعنی کتاب مقدس.بعبارت دیگر بنزد شخصی برویم که ما را آفرید و برای تمامی مشکلات ما میتواند جوابگو باشد. اگر چه شاید ما امروز نتوانیم به این موضوع جواب قطعی بدهیم اما مسلما میتوانیم از طبیب روح وجان که کلام خدا میگوید تمام عالم هستی بتوسط او حیات یافت دعوت کنیم تا به این سئوال ما پاسخ دهد چرا که او میفرماید .
سئوال کنید که به شما داده خواهد شد ، بطلبید که خواهید یافت ، بکوبید که برای شما باز کرده خواهد شد . زیرا هر که سئوال کند یابد و کسی که بطلبد دریافت کند و هر که بکوبد برای او گشاده خواهد شد. (عیسی مسیح انجیل متی فصل ۷ )
تهیه و تنظیم از بابک سیار
منبع : مجله الکترونیکی بهار ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست