یکشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۴۰۳ / 16 June, 2024
مجله ویستا
دال عدس
● مواد لازم:
▪ عدس قرمز دو پیمانه
▪ پیاز بزرگ یک عدد
▪ سیر دو قاشق سوپخوری
▪ رب گوجه فرنگی ۲قاشق غذاخوری
▪ سیب زمینی متوسط ۲عدد
▪ لیمو عمانی دو عدد
▪ ادویه یک قاشق چایخوری
▪ فلفل قرمز یک قاشق غذاخوری
▪ روغن یک قاشق غذاخوری
▪ تمر هندی به دلخواه
● طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با روغن سرخ کرده طلایی رنگ که شد سیر را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم سپس رب فلفل ادویه لیمو عمانی و سیب زمینی وعدس را همه با هم اضافه کرده و حرارت کاملا ملایم کرده تا با بخار بپزد هر از چند گاهی هم مواد را زیر ورو کرده تا به ته دیگ نچسبد زیرا عدس قرمز فورا به دیگ می چسبد بعد از اینکه آب انداخت آب تمر و آب را به میزان لازم اضافه کرده ونمک را نیز اضافه میکنیم و می گذاریم مواد کاملا پخته شوند وقتی غذای ما جا افتاد زیر آنرا خاموش می کنیم و با گوشت کوب دال عدس را می کوبیم ( به خاطر سیب زمینی موجود در ان باید کاملا له شود
این غذا را می توان با ترشی هم صرف کرد .
منبع : آشپزآنلاین
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 مسعود پزشکیان ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی قالیباف محمدباقر قالیباف حمید نوری پزشکیان
معدن تهران ریزش معدن هواشناسی شهرداری تهران وزارت بهداشت سیل قتل جاده چالوس سیلاب آموزش و پرورش سازمان هواشناسی
قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم قیمت خودرو خودرو ایران خودرو همستر کامبت بورس مسکن یارانه قیمت سکه حقوق بازنشستگان
تلویزیون کربلا سینمای ایران روز عرفه موسیقی بهاره رهنما رسانه ملی دفاع مقدس سینما سریال بازیگر جواد عزتی
وزارت علوم فناوری دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان جهاد دانشگاهی خورشید
رژیم صهیونیستی روسیه غزه اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین چین حزب الله لبنان جنگ اوکراین ترکیه
فوتبال یورو 2024 پرسپولیس سپاهان استقلال مس رفسنجان جام حذفی باشگاه پرسپولیس جام ملت های اروپا لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
اینترنت هوش مصنوعی اپل رشد مهاجرت اسنپ تلگرام ایلان ماسک ناسا مایکروسافت گوگل سامسونگ
سازمان غذا و دارو کاهش وزن ویتامین دیابت سنگ کلیه فشار خون پیری