دوشنبه, ۲۴ دی, ۱۴۰۳ / 13 January, 2025
مجله ویستا
مربا و مارمالاد بهتری بپزیم
● مارمالاد:
با میوه های بسیاری می توان مربا درست كرد حتی با پوست برخی میوه ها نظیر پسته تر، اما میوه هایی كه می توان با آن ها مارمالاد تدارك دید، عبارتند از: زردآلو، توت فرنگی، به، سیب، هلو، آلبالو، كیوی، آلوزرد یا قطره طلایی.
▪ در مورد میوه هایی كه هسته دارند، ابتدا هسته آن ها را خارج و سپس چرخ كنید. برای یك كیلو میوه شیرین، نیم كیلو شكر و برای یك كیلو میوه ترش، ۷۵۰ گرم شكر اضافه كنید و بگذارید تا با شعله ملایم بپزد. چنانچه بخواهید مارمالاد شما حالت ژلاتینه داشته باشد، می توانید برای یك كیلو میوه، یك قاشق مرباخوری پودر ژلاتین را به نصف فنجان آب جوش بیفزایید و آن را به میوه مورد نظرتان افزوده و بعد از سه تا چهار بار جوش زدن، آن را از روی حرات بردارید.
▪ برای تهیه مارمالاد سیب و به، پوست آن ها را كنده، چرخ كنید و آن را با دو لیوان آب بپزید، سپس شكر را بیفزایید.
▪ میوه های كاملاً رسیده برای تهیه مارمالاد مناسب ترند.
● مربا:
▪ میوه هایی كه برای مربا در نظر می گیرید، ترجیحاً سالم و بدون لك بوده و زیاد رسیده نباشند.
▪ در صورتی كه شكر تمیز نبوده و رنگ آن زرد است، می توانید برای هر یك كیلو شكر، یك عدد سفیده تخم مرغ را با چنگال خوب به هم بزنید و آن را به شربت در حال جوش بیفزایید و از صافی ظریف رد كنید تا رنگ آن سفید و شفاف شود.
▪ برای این كه مربای مورد نظرتان نرم و لطیف شود، حتماً میوه ها را قبل از افزودن به شكر بپزید، زیرا شكر سبب سفت شدن پوست میوه می شود.
▪ شربت مربا را آن قدر بجوشانید تا قوام بیاید، یعنی اگر مقداری از مربا را در نعلبكی بریزید و با یك قاشق وسط آن خطی بكشید، دو قسمت كاملاً جدا به وجود بیاید.
▪ همواره برای یك كیلو میوه ترش، یك كیلو شكر و برای یك كیلو میوه شیرین، ۷۵۰ گرم شكر در نظر بگیرید.
▪ هیچ وقت مربای گرم را در شیشه نریزید، صبر كنید تا خنك شود.
▪ برای پیشگیری از شكرك زدن مربای میوه های شیرین از آبلیمو استفاده كنید.
علت شكرك زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. در این شرایط بهتر است یك تا دو فنجان آب جوش به آن اضافه كرده، بگذارید سه تا چهار جوش بزند سپس كمی آبلیمو به آن بیفزایید تا شكرك مربا برطرف شود.
▪ همیشه آبلیمو را یك ربع قبل از برداشتن ظرف مربا از روی حرارت به آن اضافه كنید.
▪ موقع پخت مربا در قابلمه را باز بگذارید تا رنگ آن تغییر نكند، به جز مربای به كه باید حتماً در ظرف را ببندید تا رنگ آن سرخ ارغوانی شود.
منبع : روزنامه جوان
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست