جمعه, ۲۵ خرداد, ۱۴۰۳ / 14 June, 2024
مجله ویستا
روشهای منجمد کردن مواد غذایی
نویسنده : ناصحی - بهزادرضوی - سعید
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۷۹/۰۴/۰۱
رده دیویی : ۶۴۱.۴۵۳
قطع : پالتویی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۸۰
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۰۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۶۰۳۴-۹۴-۲
این کتابچه با هدف آموزش روشهای صحیح و علمی منجمد کردن مواد غذایی تدوین گردیده است .مخاطبان در این نوشتار با شیوههای پیشگیری از فاسد شدن مواد غذایی در منزل, روشهای افزایش زمان نگهداری محصول در فریزر, حفظ ارزش مواد غذایی و کاهش ضایعات آن آشنا میشوند .در بخشی از کتاب, روشهای منجمد کردن انواع سبزیها, میوهها, گوشت, شیرینیها و غذاهای آماده آموزش داده میشود .
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
دورههای مدیریتی دانشگاه تهران
ویزای تضمینی ایتالیا کانادا
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان انتخابات ریاست جمهوری 1403 سعید جلیلی قالیباف انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی مصطفی پورمحمدی ریاست جمهوری انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ محمدباقر قالیباف
هواشناسی طوفان سلامت وزارت بهداشت تهران آتش سوزی شهرداری تهران پلیس قتل قوه قضاییه سرقت آموزش و پرورش
تورم خودرو مسکن قیمت طلا چین قیمت دلار حقوق بازنشستگان سایپا همستر کامبت قیمت خودرو ایران خودرو بازار خودرو
رسانه ملی سریال سینمای ایران سینما کتاب دفاع مقدس
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان مریخ دانشجویان
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین عراق روسیه آمریکا جنگ غزه حزب الله لبنان حماس فرانسه علی باقری کنی
فوتبال پرسپولیس ایران استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس تیم ملی فوتبال ایران لیگ برتر اوسمار ویرا تیم ملی ایران تیم ملی بازی
ایلان ماسک فناوری اپل هوش مصنوعی خودروهای وارداتی گوگل سامسونگ روزنامه ایرانسل
مغز رژیم غذایی سبک زندگی مسواک بارداری گرمازدگی اضطراب