جمعه, ۱۵ تیر, ۱۴۰۳ / 5 July, 2024
مجله ویستا
کمپوت گوجهسبز
![کمپوت گوجهسبز](/mag/i/1/aaweb.jpg)
این کمپوت – مانند هر کمپوت دیگری – بهدلیل اضافه کردن شکر، طعم شیرینی دارد؛ البته شیرینی آن به حدی نیست که ترشی و طعم و مزه خاص گوجهسبز را تحتتاثیر قرار دهد. به هرحال برای شما غنیمت است.
● مواد لازم:
- گوجهسبز، یک کیلوگرم
- شکر، ۲۵۰ گرم
- آب، ۵ پیمانه
● طرز تهیه:
۱) ابتدا در یک قابلمه استیل یا لعابی شکر و آب ریخته و با قاشق آنقدر هم بزنید تا شکر بهطور کامل در آب حل شود. سپس محلول حاصل را از داخل صافی ریزی عبور دهید.
۲) دوباره محلول را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت اجاقگاز قرار دهید تا جوش بیاید. در این فاصله، چوب گوجهها را کنده و آنها را خوب بشویید؛ سپس هنگامی که محلول آب و شکر به جوش آمد، گوجهها را به آن اضافه کنید.
۳) شعله اجاقگاز را کم کنید تا گوجهسبزها در محلول آب و شکر بپزند. سپس گاز را خاموش کرده و پس از سرد شدن میل کنید.
نکته یک) زمان جوشیدن گوجهها در محلول نباید خیلی زیاد باشد زیرا گوجهها له شده و هسته آنها جدا میشود.
نکته ۲) در صورتی که کمپوت را با طعم شیرینتر دوست دارید، مقدار شکر آن را کمی بیشتر کنید.
منبع : همشهری آنلاین
انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ جلیلی مناظره سیاست مناظره انتخاباتی
تهران هواشناسی شهرداری تهران اربعین سازمان غذا و دارو قتل پلیس سلامت فضای مجازی وزارت بهداشت تب دنگی
قیمت دلار سهام عدالت حقوق بازنشستگان دولت سیزدهم قیمت طلا خودرو مسکن قیمت خودرو قیمت سکه بازار خودرو دلار تورم
محرم الناز شاکردوست تلویزیون بازیگر سینما سینمای ایران رسانه ملی تئاتر کتاب
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ناسا
جنگ غزه آمریکا فلسطین رژیم صهیونیستی غزه جو بایدن روسیه دونالد ترامپ ولادیمیر پوتین حزب الله لبنان چین فرانسه
فوتبال پرسپولیس یورو 2024 استقلال باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو ترکیه نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ برتر باشگاه استقلال
اینترنت تبلیغات هوش مصنوعی گوگل سامسونگ نمایشگاه الکامپ اینستاگرام اپل
خواب دیابت سرطان قهوه افسردگی اضطراب