شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

سوپ‌ پیاز


سوپ‌ پیاز
● مواد لازم‌:
▪ پیاز: ۴ عدد متوسط
▪ كره‌: ۲۵ گرم‌
▪ آب‌ لیمو: نصف‌ استكان‌
▪ آب‌ گوشت‌ یا مرغ‌ به‌ دلخواه‌: نیم‌ لیتر
▪ رب‌ گوجه‌ فرنگی‌: ۲ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ جعفری‌ خرده‌ شده‌: ۱۰۰ گرم‌
▪ پنیر گودا: ۱۵۰ گرم‌
▪ نمك‌ و فلفل‌ سیاه‌ به‌ مقدار لازم‌
● تهیه‌:
ابتدا باید پیازها را پوست‌ بگیرید و خرد كنیدالبته‌ اگر دوست‌ داشتید می‌توانید پیازها راحلقه‌حلقه‌ كنید و داخل‌ دیگی‌ كه‌ می‌خواهیدسوپ‌ را بپزید، آن‌ را تفت‌ دهید و سپس‌ به‌ آن‌آب‌ گوشت‌ یا آب‌ مرغ‌، آب‌ لیمو و رب‌گوجه‌فرنگی‌ را اضافه‌ كنید و بگذارید یك‌ ربع‌جوش‌ بخورد، پس‌ از یك‌ ربع‌ به‌ آن‌ نمك‌ و فلفل‌اضافه‌ كنید، جعفری‌ها را هم‌ خرد كنید و روی‌سوپ‌ بریزید آن‌ گاه‌ پنیر گودا را خوب‌ رنده‌ كنیدو موقع‌ سرو سوپ‌ روی‌ سوپ‌ داغ‌ بریزید این‌سوپ‌ را می‌توانید پیش‌ از شام‌ یا ناهار میل‌فرمایید.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید