پنجشنبه, ۱۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 30 January, 2025
مجله ویستا
بررسی اثرات ویتامین C بر روی پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون پلاسما در طول استرس حرارتی
به منظور بررسی دقیق تر اثرات Vit C بر روی استرس حرارتی تحقیقی بر روی اثرات این ویتامین بر روی پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون پلاسما که در طول استرس حرارتی افزایش می یابد و اثرات سوء خود را بر جا می گذارند ، انجام شد. در این آزمایش مشخص گردید استفاده از ویتامین C به میزان kg /mg ۵۰۰ سبب کاهش تولید پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون در پلاسما در مقایسه با گروهی که جیره فاقد ویتامین C دریافت می کردند بوده و بدین علت جوجه ها در طول استرس حرارتی جواب منفی کمتری را در مقایسه با گروه فاقد ویتامین C می دهند.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست