دوشنبه, ۲۸ خرداد, ۱۴۰۳ / 17 June, 2024
مجله ویستا
بررسی اثرات ویتامین C بر روی پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون پلاسما در طول استرس حرارتی
به منظور بررسی دقیق تر اثرات Vit C بر روی استرس حرارتی تحقیقی بر روی اثرات این ویتامین بر روی پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون پلاسما که در طول استرس حرارتی افزایش می یابد و اثرات سوء خود را بر جا می گذارند ، انجام شد. در این آزمایش مشخص گردید استفاده از ویتامین C به میزان kg /mg ۵۰۰ سبب کاهش تولید پروتئین شوک حرارتی و کورتیکوسترون در پلاسما در مقایسه با گروهی که جیره فاقد ویتامین C دریافت می کردند بوده و بدین علت جوجه ها در طول استرس حرارتی جواب منفی کمتری را در مقایسه با گروه فاقد ویتامین C می دهند.
منبع : مؤسسه مرغداری ایران
انتخابات ریاست جمهوری مسعود پزشکیان انتخابات انتخابات ریاست جمهوری 1403 ایران سعید جلیلی انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم علیرضا زاکانی حمید نوری قالیباف محمدباقر قالیباف پزشکیان
هواشناسی تهران وزارت بهداشت معدن شهرداری تهران جاده چالوس سیل قتل آموزش و پرورش سیلاب چالوس سازمان هواشناسی
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا دولت سیزدهم ایران خودرو همستر کامبت بورس یارانه قیمت سکه مسکن
سینمای ایران تلویزیون حج عربستان فضای مجازی رسانه ملی موسیقی کربلا دفاع مقدس سریال
وزارت علوم دانشگاه آزاد اسلامی ایکس دانش بنیان جهاد دانشگاهی فناوری
رژیم صهیونیستی غزه جنگ غزه روسیه فلسطین آمریکا اوکراین چین ترکیه حزب الله لبنان جنگ اوکراین یمن
یورو 2024 فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان مس رفسنجان جام ملت های اروپا جام حذفی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر فدراسیون فوتبال بازی
اینترنت هوش مصنوعی اپل تلگرام ایلان ماسک ناسا سامسونگ گوگل اسنپ
کاهش وزن ویتامین سنگ کلیه چاقی پیری بیماری قلبی