شنبه, ۴ اسفند, ۱۴۰۳ / 22 February, 2025
مجله ویستا
بیف استروگانف

▪ گوشت: نیم كیلو
▪ آرد: یك قاشق غذاخوری
▪ پیاز: یك عدد
▪ سیب زمینی: نیم كیلو
▪ خامه: ۱۰۰ گرم
▪ كره: ۵۰ گرم
▪ نمك و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا گوشت را خلال كنید و پس از سرخ كردنپیازها خلال گوشت را به آن اضافه نمایید و كمیتفت دهید. سپس یك لیوان آب به گوشت اضافهكنید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تاگوشت بپزد، توجه داشته باشید، باید در هنگاماضافه نمودن آب، نمك و فلفل را هم به آن اضافهكنید. سپس آرد را كمی در كره تفت دهید و بهمخلوط گوشت اضافه كنید تا آب گوشت كاملاغلیظ شود. سپس سیبزمینیها را هم كه از قبلخلال كردهاید در روغن سرخ كنید. سپس گوشتپخته شده را در دیس بكشید و روی آن را باسیبزمینی سرخ شده و خامه تزیین كنید.
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست