پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
امولسیونهای غذایی و امولسیفایرها
تدوین : ترابیزاده - هما
ویراستار : فخامزاده - پروانه
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۱/۰۴/۰۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۶
قطع : رقعی
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۵۲
نوع اثر : گردآوری
زبان کتاب : فارسی
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۵۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۰۰۶-۴۳-۸
مطالب کتاب مربوط به قوانین فیزیکی و شیمیایی حاکم بر امولسیونها و نیروهای موثر در آن بوده, همچنین انواع سیستمهای امولسیونی, انواع امولسیفایرها, امولسیونهای غذایی و کاربرد آنها در تولید مواد غذایی تشریح میشود (مانند تولید انواع سسها, فرآوردههای نانی, صنایع شیر, شکلاتسازی, فرآوردههای گوشتی و اسانسهای روغنی) .در بخشی از کتاب وسایل و تجهیزات مورد نیاز برای ساخت انواع امولسیونها معرفی شده و به کاربرد بیو امولسیفایرها و کاربرد آنها در صنعت اشاره گردیده است .مباحث کتاب بدین قرار است' :تعاریف و تقسیمبندی امولسیونها', 'پایداری امولسیونها و نیروهای موثر در آن', 'روشهای انتخاب امولسیفایرها', 'امولسیفایرهای مورد مصرف در مواد غذایی و کاربرد آنها', 'انواع امولسیونهای غذایی و کاربرد امولسیفایرها در آن', 'تجهیزات و ماشینآلات مربوط به تولید امولسیونها 'و 'بیو امولسیفایرها و کاربرد آنها در صنعت .'
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست