پنجشنبه, ۲۳ اسفند, ۱۴۰۳ / 13 March, 2025
مجله ویستا

چغندر و سیب زمینی


چغندر و سیب زمینی
● چغندر خورشیدی
چغندرها را شسته و درون ظرف تیره رنگ درداری بگذارید و به مدت یک ساعت یا بیشتر در اجاق نوری قرار دهید. پس از آن پوست چغندر را بکنید و برای سالاد استفاده کنید.
● سیب زمینی کبابی خورشیدی
سیب زمینی ها را شسته و روی آنها کمی کره بمالید. آنها را درون ظرف تیره رنگ درداری گذاشته و به مدت سه ساعت در درون اجاق نوری قرار دهید تا پخته شود.

زینب سادات محسنی
منبع : روزنامه ایران