یکشنبه, ۷ بهمن, ۱۴۰۳ / 26 January, 2025
مجله ویستا
رولت سبزیجات
● مواد لازم
▪ کمی روغن انگور یا روغن زیتون
▪ ۱۲ قاشق آرد ذرت
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر خرد شده
▪ یک فنجان سس گوجه
▪ یک قاشق مرباخوری پیازچه خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری گشنیز خردشده
▪ یک قاشق مرباخوری سرکه
▪ یک فنجان آب
▪ یک فنجان گوجه فرنگی رنده شده
▪ یک فنجان پنیر چدار
▪ کمی برگ گشنیز
▪ یک فنجان خامه ترش
▪ چند عدد برگ کاهو
● طرز تهیه
سه قاشق مرباخوری روغن را در تابه ای ریخته و آرد ذرت را به آن اضافه کرده و برای سه دقیقه در آن تفت دهید تا طلایی رنگ شود. سپس درون تابه دیگری پیاز و سیر را ریخته و هم بزنید تا کمی طلایی رنگ شود.پیازچه خرد شده، گشنیز و سرکه را به سس گوجه فرنگی اضافه کرده و کاملاً با هم مخلوط و به مواد درون تابه اضافه کنید سپس آب را به آن بیفزایید. پس از چند دقیقه آب گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید.ته ظرفی را چرب کرده، خمیر تهیه شده را صاف کرده و از مواد درست شده درون آن بریزید و ته ظرف بچینید، پنیر رنده شده را با گشنیز و خامه ترش روی آن بریزید و بگذارید برای ۱۰ دقیقه درون فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بماند و بپزد.
ملیحه قریشی
منبع : روزنامه ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست