سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا

گاتا با گیلاس و شکلات


گاتا با گیلاس و شکلات
● مواد لازم
▪ تخم مرغ ۳عدد
▪ گرم پودر قند ۱۰۰
▪ گرم آرد سفید ۷۵
▪ گرم پودر كاكائو ۱۵
▪ میلی لیتر خامه زده شده ۳۰۰
▪ گیلاس تازه هسته گرفته یا كمپوت گیلاس ۳۵۰ گرم
▪ مقداری كاكائوی رنده شده برای روی كیك.
● طرز تهیه:
تخم مرغ ها را با پودر قند مخلوط كنید و ظرف محتوی این مخلوط را بر روی ظرف دیگری كه آب جوش در آن قرار دارد بگذارید و هم بزنید یا غلیظ شود. آرد و پودر كاكائو را در آن الك و مخلوط كنید. مایه كیك را در قالب گردی به قطر ۲۰ سانتی متر كه قبلاً چرب كرده اید بریزید و به مدت حدود ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. سپس از فر بیرون آورده و از قالب خارج كنید و روی شبكه سیمی سرد كنید.روی كیك را با خامه زده شده بپوشانید و روی دیواره های آن شكلات رنده شده بپاشید به طوری كه لایه ای از رنده شكلات، دیواره كیك را بپوشاند. گیلاس ها را روی كیك بچینید و دور آنها را با گل خامه كه به وسیله قیف خامه درست می كنید تزئین كنید. كمی رنده شكلات روی گل خامه ها بپاشید و كیك را سرو كنید.




سید میثم آرامن