شنبه, ۱۳ بهمن, ۱۴۰۳ / 1 February, 2025
مجله ویستا
شیرینی کره ای اسکاتلندی
● مواد مورد نیاز:
▪ کره: ۱۰۰ گرم؛
▪ شکر قهوه ای: ۱۵۰ گرم؛
▪ خامه: ۲ قاشق سوپخوری؛
▪ آرد: ۱۵۰ گرم؛
▪ تخم مرغ زده شده: ۱ عدد؛
▪ بادام: ۶۰ گرم؛
▪ مربای زردآلوی پوره شده و گرم شده: ۲ قاشق سوپخوری.
● طرز تهیه:
قالب مستطیل ۳۰×۲۰ را چرب کرده کف و دیواره را با کاغذ بپوشانید. کره، شکر قهوه ای و خامه را در ظرفی ریخته روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر ذوب شود و به جوش آید؛ این مواد باید به مدت ۳ دقیقه با حرارت ملایم و بدون این که هم زده شود بجوشد. بعد از جوشیدن از روی حرارت برداشته و به مدت ۱۰ دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود.
در نهایت تخم مرغ زده شده و آرد الک شده را به مواد اضافه کرده بعد از مخلوط شدن داخل قالب آماده بریزید و بادام ها را روی آن بچینید بعد آن را با درجه حرارت ۱۸۰ درجه به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا بپزد. بعد از پخت از فر خارج کرده و روی شیرینی را با مربای گرم برس بزنید و در قالب خنک کنید سپس برش داده در ظرف بچینید.
منبع : خانواده ما
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست