چهارشنبه, ۱۸ مهر, ۱۴۰۳ / 9 October, 2024
مجله ویستا

استروگانف با قارچ


استروگانف با قارچ
● مواد لازم
▪ چهار قاشق مرباخوری کره
▪ ۳۰۰ تا ۴۰۰ گرم گوشت خرد شده
▪ نصف فنجان پیاز خرد شده
▪ ۲۵۰ گرم قارچ خرد شده
▪ یک هشتم قاشق مرباخوری جوزهندی
▪ دو قاشق مرباخوری تلخون خرد شده
▪ یک قاشق مرباخوری آویشن
▪ یک فنجان ماست خامه ای
▪ نمک و فلفل
▪ دو قاشق مرباخوری جعفری تازه خرد شده
▪ یک بسته ماکارونی یا نودلز
● طرز تهیه
تابه ای را روی شعله ملایم قرار دهید. یک قاشق از کره را در آن بریزید. سپس پیاز های خرد شده را اضافه کنید و صبر کنید تا برای چهار دقیقه تفت داده شود.در تابه دیگری سه قاشق از کره را ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید. سپس قارچ ها را اضافه کنید و برای چهار دقیقه آن را تفت دهید تا نرم و پخته شود. سپس جوزهندی، تلخون و آویشن را به آن اضافه کنید. سپس ماست خامه ای را به آن اضافه کنید.سپس گوشت پخته شده را به پیاز اضافه کرده و به مواد درون تابه دیگر اضافه کنید.ماکارونی یا نودلز را جداگانه بپزید. سپس آن را به سرعت با مواد مخلوط کرده و سرو کنید.

[مینا تنهایی]
منبع : روزنامه ایران