چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا


مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی


مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی
نویسنده : پایان - رسول
محل نشر : تهران
تاریخ نشر : ۱۳۸۲/۱۰/۳۰
نوبت ویرایش : ۳
رده دیویی : ۶۶۴.۰۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۳۰۴
نوع اثر : تالیف
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : TP۳۷۲/۵/پ۲م۲
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۳۰۰۰
شابک : ۹۶۴-۸۳۹۷-۰۳-۱

کتاب حاضر, بر اساس سر فصل های درس کنترل کیفی مواد غذایی دوره کارشناسی علوم و صنایع غذایی تنظیم شده طی آن مبانی و اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی بیان و تشریح می شود. سر فصل های کتاب عبارت اند از: 'عوامل موثر بر کیفیت مواد غذایی', 'مراحل اصلی در کنترل کیفیت مواد غذایی', 'نمودار های کنترل کیفی مواد غذایی', 'تقلب در مواد غذایی', 'لایحه قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی', 'سیستم های Haccp در صنایع غذایی' و 'سازمان دهی واحد کنترل کیفی'.