چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
غذاهای پروتئینی کدامند ؟
غذاهای پروتئینی شامل گوشت قرمز ، ماکیان ( مرغ ، بوقلمون و ... ) ماهی ، تخم مرغ و پنیر است .
هر روز مقدار کمی از این مواد را در برنامه روزانه بگنجانید .
مصرف روزانه پروتئین ها به ترمیم و ساخت بافتهای بدن و عضلات کمک می کند و سبب تأمین ویتامین های B۶ و B۱۲ و مواد معدنی ( آهن و ... ) نیز می گردد .
تعداد واحدهای مورد نیاز از مواد پروتئینی به شرایط زیر بستگی دارد :
میزان انرژی مورد نیاز روزانه
غلظت قند خون
یک واحد گوشت و جانشین های آن شامل چه غذاهایی است ؟
۳۰ گرم گوشت قرمز ، ماکیان یا ماهی پخته شده یا ۳۰ گرم پنیر بصورت زیر :
۱ عدد ران کوچک مرغ یا ۱ قوطی کبریت پنیر یا ۳۰ گرم ماهی تن نصف لیوان حبوبات پخته شده یا ۲ عدد تخم مرغ
بهترین راه برای خرید ، پخت و مصرف غذاهای پروتئینی چیست ؟
سعی کنید کم چربی ترین گوشت را بخرید .
پوست مرغ دارای چربی زیاد است ؛ قبل از پخت پوست آن را کاملاً جدا کنید .
سعی کنید که گوشت را بدون افزودن چربی طبخ کنید .
به جای سرخ کردن تخم مرغ ، آن را با پوست آب پز کنید .
برای طعم بخشیدن بیشتر به این مواد از آبغوره ،آب لیمو ، سس گوجه فرنگی و ... استفاده کنید .
فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس ، کالباس و همبرگز دارای چربی زیادی هستند ، بنابراین مصرف آنها را به حداقل برسانید .
سعی کنید ماهی بیشتر مصرف کنید و به جای سرخ کردن ماهی ، آن را بصورت آب پز ، بخارپز و یا کبابی مصرف نمایید .
هر روز مقدار کمی از این مواد را در برنامه روزانه بگنجانید .
مصرف روزانه پروتئین ها به ترمیم و ساخت بافتهای بدن و عضلات کمک می کند و سبب تأمین ویتامین های B۶ و B۱۲ و مواد معدنی ( آهن و ... ) نیز می گردد .
تعداد واحدهای مورد نیاز از مواد پروتئینی به شرایط زیر بستگی دارد :
میزان انرژی مورد نیاز روزانه
غلظت قند خون
یک واحد گوشت و جانشین های آن شامل چه غذاهایی است ؟
۳۰ گرم گوشت قرمز ، ماکیان یا ماهی پخته شده یا ۳۰ گرم پنیر بصورت زیر :
۱ عدد ران کوچک مرغ یا ۱ قوطی کبریت پنیر یا ۳۰ گرم ماهی تن نصف لیوان حبوبات پخته شده یا ۲ عدد تخم مرغ
بهترین راه برای خرید ، پخت و مصرف غذاهای پروتئینی چیست ؟
سعی کنید کم چربی ترین گوشت را بخرید .
پوست مرغ دارای چربی زیاد است ؛ قبل از پخت پوست آن را کاملاً جدا کنید .
سعی کنید که گوشت را بدون افزودن چربی طبخ کنید .
به جای سرخ کردن تخم مرغ ، آن را با پوست آب پز کنید .
برای طعم بخشیدن بیشتر به این مواد از آبغوره ،آب لیمو ، سس گوجه فرنگی و ... استفاده کنید .
فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس ، کالباس و همبرگز دارای چربی زیادی هستند ، بنابراین مصرف آنها را به حداقل برسانید .
سعی کنید ماهی بیشتر مصرف کنید و به جای سرخ کردن ماهی ، آن را بصورت آب پز ، بخارپز و یا کبابی مصرف نمایید .
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
روز معلم ایران معلمان رهبر انقلاب بابک زنجانی دولت مجلس شورای اسلامی مجلس دولت سیزدهم حجاب شورای نگهبان شهید مطهری
معلم تهران شهرداری تهران هواشناسی سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه پلیس فضای مجازی سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت دلار خودرو قیمت خودرو دلار حقوق بازنشستگان بانک مرکزی ایران خودرو سایپا چین قیمت طلا بازار خودرو تورم
تلویزیون رضا عطاران دفاع مقدس سریال سینما نون خ سینمای ایران فیلم موسیقی تئاتر رسانه ملی کتاب
رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا فلسطین غزه جنگ غزه حماس نوار غزه روسیه عربستان اوکراین ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید بایرن مونیخ لیگ قهرمانان اروپا سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران لیگ برتر ایران فوتسال
وزیر ارتباطات تبلیغات اپل پهپاد نخبگان گوگل ناسا
دیابت کاهش وزن بیماری قلبی بیمه مسمومیت داروخانه خواب روانشناسی طول عمر