جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
غذاهای پروتئینی کدامند ؟
غذاهای پروتئینی شامل گوشت قرمز ، ماکیان ( مرغ ، بوقلمون و ... ) ماهی ، تخم مرغ و پنیر است .
هر روز مقدار کمی از این مواد را در برنامه روزانه بگنجانید .
مصرف روزانه پروتئین ها به ترمیم و ساخت بافتهای بدن و عضلات کمک می کند و سبب تأمین ویتامین های B۶ و B۱۲ و مواد معدنی ( آهن و ... ) نیز می گردد .
تعداد واحدهای مورد نیاز از مواد پروتئینی به شرایط زیر بستگی دارد :
میزان انرژی مورد نیاز روزانه
غلظت قند خون
یک واحد گوشت و جانشین های آن شامل چه غذاهایی است ؟
۳۰ گرم گوشت قرمز ، ماکیان یا ماهی پخته شده یا ۳۰ گرم پنیر بصورت زیر :
۱ عدد ران کوچک مرغ یا ۱ قوطی کبریت پنیر یا ۳۰ گرم ماهی تن نصف لیوان حبوبات پخته شده یا ۲ عدد تخم مرغ
بهترین راه برای خرید ، پخت و مصرف غذاهای پروتئینی چیست ؟
سعی کنید کم چربی ترین گوشت را بخرید .
پوست مرغ دارای چربی زیاد است ؛ قبل از پخت پوست آن را کاملاً جدا کنید .
سعی کنید که گوشت را بدون افزودن چربی طبخ کنید .
به جای سرخ کردن تخم مرغ ، آن را با پوست آب پز کنید .
برای طعم بخشیدن بیشتر به این مواد از آبغوره ،آب لیمو ، سس گوجه فرنگی و ... استفاده کنید .
فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس ، کالباس و همبرگز دارای چربی زیادی هستند ، بنابراین مصرف آنها را به حداقل برسانید .
سعی کنید ماهی بیشتر مصرف کنید و به جای سرخ کردن ماهی ، آن را بصورت آب پز ، بخارپز و یا کبابی مصرف نمایید .
هر روز مقدار کمی از این مواد را در برنامه روزانه بگنجانید .
مصرف روزانه پروتئین ها به ترمیم و ساخت بافتهای بدن و عضلات کمک می کند و سبب تأمین ویتامین های B۶ و B۱۲ و مواد معدنی ( آهن و ... ) نیز می گردد .
تعداد واحدهای مورد نیاز از مواد پروتئینی به شرایط زیر بستگی دارد :
میزان انرژی مورد نیاز روزانه
غلظت قند خون
یک واحد گوشت و جانشین های آن شامل چه غذاهایی است ؟
۳۰ گرم گوشت قرمز ، ماکیان یا ماهی پخته شده یا ۳۰ گرم پنیر بصورت زیر :
۱ عدد ران کوچک مرغ یا ۱ قوطی کبریت پنیر یا ۳۰ گرم ماهی تن نصف لیوان حبوبات پخته شده یا ۲ عدد تخم مرغ
بهترین راه برای خرید ، پخت و مصرف غذاهای پروتئینی چیست ؟
سعی کنید کم چربی ترین گوشت را بخرید .
پوست مرغ دارای چربی زیاد است ؛ قبل از پخت پوست آن را کاملاً جدا کنید .
سعی کنید که گوشت را بدون افزودن چربی طبخ کنید .
به جای سرخ کردن تخم مرغ ، آن را با پوست آب پز کنید .
برای طعم بخشیدن بیشتر به این مواد از آبغوره ،آب لیمو ، سس گوجه فرنگی و ... استفاده کنید .
فرآورده های گوشتی نظیر سوسیس ، کالباس و همبرگز دارای چربی زیادی هستند ، بنابراین مصرف آنها را به حداقل برسانید .
سعی کنید ماهی بیشتر مصرف کنید و به جای سرخ کردن ماهی ، آن را بصورت آب پز ، بخارپز و یا کبابی مصرف نمایید .
منبع : واحد مرکزی خبر
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست