جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا


اصول طراحی سلف‌سرویس در دانشگاه


اصول طراحی سلف‌سرویس در دانشگاه
نویسنده : اعرج‌شیروانی - مریمشریفی - غلامرضا
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۱/۲۵
رده دیویی : ۷۴۷.۷۹۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : تالیف وترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : NA۸۳۳/ف‌لا۶ف‌لا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۱۸-۲۵-۶

هدف از تدوین این کتاب راهنما شرح اصول ساخت 'سلف سرویس و آشپزخانه' در محیط دانشگاه است. فصل اول شامل مطالب عمومی و راه‌کارهای کلی است در خصوص سلف سرویس‌هایی که قبلا آماده و بهره‌برداری شده یا آن که قرار است طراحی و ساخته شوند. فصل دوم با عنوان 'طراحی', شرح مسائل کلی طراحی اعم از روابط بخش‌ها, دکوراسیون, تزیینات, و مسائل اجرا و توسعه است. فصل سوم درباره‌ی شرایط عملیاتی فضاهای مورد نیاز است. در فصل چهارم, احتیاجات, مشکلات و اصول قرارگیری تاسیسات و تجهیزات مهندسی بررسی شده است. فصل پنجم, شامل اطلاعات بهداشتی, شامل مبارزه با آلودگی‌ها روش‌های نظارت آزمایشگاهی, بررسی انواع آلودگی و نظایر آن است.