جمعه, ۱۹ بهمن, ۱۴۰۳ / 7 February, 2025
مجله ویستا
اصول طراحی سلفسرویس در دانشگاه
![اصول طراحی سلفسرویس در دانشگاه](/mag/i/4/cp8d4.jpg)
محل نشر : اصفهان
تاریخ نشر : ۱۳۸۳/۱۱/۲۵
رده دیویی : ۷۴۷.۷۹۷
قطع : وزیری
جلد : شومیز
تعداد صفحه : ۱۲۸
نوع اثر : تالیف وترجمه
زبان کتاب : فارسی
شماره کنگره : NA۸۳۳/فلا۶فلا۶
نوبت چاپ : ۱
تیراژ : ۱۱۰۰
شابک : ۹۶۴-۷۴۱۸-۲۵-۶
هدف از تدوین این کتاب راهنما شرح اصول ساخت 'سلف سرویس و آشپزخانه' در محیط دانشگاه است. فصل اول شامل مطالب عمومی و راهکارهای کلی است در خصوص سلف سرویسهایی که قبلا آماده و بهرهبرداری شده یا آن که قرار است طراحی و ساخته شوند. فصل دوم با عنوان 'طراحی', شرح مسائل کلی طراحی اعم از روابط بخشها, دکوراسیون, تزیینات, و مسائل اجرا و توسعه است. فصل سوم دربارهی شرایط عملیاتی فضاهای مورد نیاز است. در فصل چهارم, احتیاجات, مشکلات و اصول قرارگیری تاسیسات و تجهیزات مهندسی بررسی شده است. فصل پنجم, شامل اطلاعات بهداشتی, شامل مبارزه با آلودگیها روشهای نظارت آزمایشگاهی, بررسی انواع آلودگی و نظایر آن است.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست