دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
انجدانرومی
ریشهی گیاه انجدانرومی بسیار مدر (ادرارآور) میباشد. زمانی از این گیاه برای درمان یرقان و سنگ کلیه استفاده میشده است. ریشه و تخم انجدانرومی به هضم غذا کمک میکنند؛ برای این منظور از دم کردهی آن مثل چای استفاده میشود. در قرون وسطی، راهبان پیرو بندیکت مقدس، به سبب خواص داروی و غذایی بیشماری که انجدانرومی داشته است، به این گیاه اهمیت فراوانی دادهاند. ساقههای پر برگ این گیاه به غذا مزهی کرفس میدهد. از انجدانرومی در تهیه سوپ، سالاد سیبزمینی میتوان استفاده کرد. اروپاییها، تخم نمکزدهی انجدانرومی را به روی نان.و پنیر و بیسکویت میپاشند و مزه و طعم آنها را دلچسب مینمایند .
● زیستگاه طبیعی :
انجدانرومی، گیاه بومی جنوب اروپا میباشد، ولی در آمریکای شمالی و بخصوص در شرق ایالات متحده کشت این گیاه متداول شده است. انجدانرومی را در مزارع کشت گیاهان طبی به طور انبوه پرورش میدهند .
منبع : iran۴me
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست