چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
خلاصه طرح تجاری اجرائی
توجه داشته باشید که خلاصه تجاری شرکت اولین چیزی خواهد بود که هر خواننده در ابتدا آن را مطا لعه می کند اگر خلاصه شرکت شما ضعیف باشد ،خوانندهائی که ممکن بود مشتری شما بشود شرکت شما را به سادگی کنار خواهد گذاشت .
پس در نتیجه سایر سرمایه و سوابق شرکتتان بی ارزش جلوه خواهد کرد . پس سرمایه گذاری روی خلاصه تجاری شرکت نه تنها جزئ از هزینه های شرکت محسوب نمی شود بلکه سرمایه ای است که می تواند حد اکثر سود را نیز برای شرکت داشته باشد.
دراین مطلب با نحوه ی نوشتن خلاصه طرح اجرائی شرکت آشنا می شوید . فکر کنید که این بخش ، مقدمه ی طرح یک شرکت تجاری است . این مقدمه شامل اجزائ زیراست .
▪ توضیحی مختصر از شرکتتان که شامل محصولاتتان و سرویسها و خدماتتان است .
▪ عبارت فلسفی شرکت .
▪ مدیریت شرکت .
▪ بازار مشتریان .
▪ بازاریابی و فروش .
▪رقبای شرکت .
▪ عملیات شرکت .
پروژه ها و طرحهای مالی. خلاصه اجرایی به یک عبارت پایانی ختم می شود که مبین این مطلب است که ، تجارت شرکت شما ، یک تجارت و شرکت موفق است . چگونه یک خلاصه اجرایی بنویسیم .
برای نوشتن یک خلاصه طرح تجاری اجرائی از قدمهایی که در زیر لیست شده است شروع کنید .وبرای هر موضوع ۱ تا ۳ جمله بنویسید .
اگر در نوشتن خلاصه مهارتهای شرکت مهارت کافی ندارید . هدفهای پایه ای شرکتتان راکه به عنوان شعار شرکت قرار داده اید، دوباره مرور کنید .
یک رویکرد برای نوشتن طرح تجاری اجرائی، این است که از جملاتی که تا به حال برای طرحهای تجاری نوشته اید از هر موضوع ۲ یا ۳ جمله گلچین کنید . و بعدا" به هم ارتباط دهید .
در این روش باید در پایان طرح به این سوال برای خواننده جواب دهید که چرا تجارت شما یک تجارت موفق می باشد ؟ و برای این سوال جواب منطقی و مستد ل ارائه دهید. نکات کاربردی برای نوشتن خلاصه اجرایی.
۱) سعی کنید تا حد امکان خلاصه هایتان را به صورت صحیح و ثلیث خلاصه تر کنید زیرا خواننده هایتان وقت ندارند ودر ضمن نمی خواهنند وقت خودشان را با خواندن مطالب غیر لازم و غیر ضروری هدر دهند .
۲) سعی کنید طرح تجاری اجرائیتان از زبان قوی و مثبت بر خوردار باشد هرگز خلاصه اجرایی خودتان را با زبان ضعیف ، ناتوان و ناکار نسازید مثلا" به جای اینکه بنویسید . شرکت x ممکن است به موقعیتهای عالی برسد. بنویسید . شرکت x به موقعیتهای عالی خواهد رسید .
۳) نکته سوم اینکه خلاصه شرکت شما نباید بیشتراز دو صفحه باشد .پس سعی نکنید خلاصه شرکت را با تعارفات زیاد و بی جا و جزییات اضافی بیشتر کنید .
۴) خلاصه خودتان را ویرایش کنید . آن را بلند بخوانید آیا ثلیث و روان خوانده می شود یا منقطع خوانده می شود؟ آیا واضح است یا نا واضح؟
بهتر است خلاصه خود را پیش کسی که هیچ اطلاعاتی در مورد شرکت شما ندارد بخوانید و از او بخواهید که اگر پیشنهادی برای بهتر کردن خلاصه دارد، به شما بدهد . ۵) خلاصه خودتان را با مخاطبانتان هماهنگ کنید .
مثلا" اگر منظورتان از این خلاصه نویسی جلب سرمایه گذار است بهتر است خلاصه شما به فرصتهای شرکت و تجارتتان تاکید داشته باشید .
۶) خودتان را به جای خواننده قرار دهید و خلاصه تان را دوباره بخوانید آیا این خلاصه ای که نوشته اید علاقه وانگیزه ای در خواننده ایجاد می کند ؟ اگر نه چرا ؟
منابع و ماخذ:
۱. Writing the executive summery of the business plan .۲۰۰۶ Susan Ward
محمد رضا نوروزی-مدیریت دولتی
mr.noruzi@yahoo.com
۱. Writing the executive summery of the business plan .۲۰۰۶ Susan Ward
محمد رضا نوروزی-مدیریت دولتی
mr.noruzi@yahoo.com
منبع : پایگاه اطلاعات صنعتی ایران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست