جمعه, ۲۸ دی, ۱۴۰۳ / 17 January, 2025
مجله ویستا
ماهی شکمپر
● مواد لازم:
▪ ماهی درشت: یک عدد،
▪ سبزی (ترخان، نعناع، گشنیز): نیم کیلو،
▪ گردوی چرخشده: ۲۵۰ گرم،
▪ زرشک: یکدوم پیمانه،
▪ آبلیمو: یکدوم پیمانه،
▪ سس گوجهفرنگی: یک پیمانه
▪ نمک و فلفل: به مقدار کافی
● طرز تهیه:
شکم ماهی را شکاف کوچکی میدهیم، سبزی را بهدقت تمیز و ریز خرد میکنیم و با پیازداغ کمی سرخ میکنیم و کمی نمک و فلفل به آن میزنیم.گردو و زرشک را داخل این مایه میریزیم و ظرف را از روی آتش برمیداریم و شکم ماهی را با مایه فوق پر میکنیم، بعد ته سینی را کمی چرب میکنیم و ماهی را به همان حالتی که در آب شنا میکند، در سینی فر قرار میدهیم و با حرارت ۴۰۰ درجه در فر قرار میدهیم و بعد از یک ربع بیرون میآوریم، پوست آن را میکنیم و روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط میکنیم و به ماهی میزنیم و در حدود یک ساعت ماهی را طبخ میکنیم.
وقتی پخته و آماده شد، ماهی را از فر خارج میکنیم و از سینی برمیداریم و در دیس قرار میدهیم و اطراف آن را با جعفری و حلقههای لیمو تزئین میکنیم. مقداری از سس را روی ماهی میریزیم و بقیه را در سسخوری سر میز میبریم. میتوانیم با یک نخ و سوزن، دم ماهی را به دهانش وصل کنیم تا به شکل دایره درآید و بعد میپزیم. در این حالت، به آن گردپیچ میگویند.
منبع : روزنامه تهران امروز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست