پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
جوجه کباب بی استخوان
گوشت مرغ : ۱۲۵۰ گرم
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
خیلیها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد، ولی خیلی ها هم دوست دارند که بی استخوان باشد تا بهراحتی با کارد و چنگال خورده شود.
بهطور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بین یک کیلو تا ۱.۲۵۰ کیلو باشد. قطعات سینه را از استخوان جدا مینمائیم و پوست آن را میگیریم استخوان ران و ماهیچه را نیز جدا میکنیم و سسی از روغن زیتون آبلیمو و نمک و فلفل و کمی آب پیاز و زعفران حل شده در آبجوش آماده میکنیم و قطعات گوشت را در این سس میخوابانیم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجهها را آماده نمود و بعد به ترتیب زیر آن را به سیخ میکشیم، قطعات سینه را از پهنا لوله میکنیم و جدا به سیخ میکشیم و قطعات ران و ماهیچه را هم از لوله کرده جدا به سیخ میکشیم، آتش یک نواخت ملایمی را آماده میکنیم اول قطعات ران و ماهیچه را روی آتش میگذاریم و گاهی پشت و رو میکنیم کمی که برشته شد، قطعات سینه را میگذاریم و گاهی با قلمو کره آبکرده به دو طرف سیخها میدهیم و سیخها را بهطور منظم به شکلی که قطعات سینه در رو قرار بگیرند در دیس میکشیم و اطراف آن را با پیازچه و تربچه که به شکل گل درست کردهایم و خیار شور تزئین میکنیم.
آب لیموترش : ۲.۵ فنجان
زعفران : قدری
پاپریکا : قدری
روغن زیتون : ۰.۵ فنجان
جعفری شاخه ای : قدری
فلفل : قدری
نمک : قدری
خیلیها دوست دارند که کباب جوجه با استخوان باشد، ولی خیلی ها هم دوست دارند که بی استخوان باشد تا بهراحتی با کارد و چنگال خورده شود.
بهطور کلی برای انواع کباب جوجه باید به خوبی نوع جوجه توجه داشت و بهتر است برای کباب از انواع جوجه خشک پر استفاده کرد و وزن آن بین یک کیلو تا ۱.۲۵۰ کیلو باشد. قطعات سینه را از استخوان جدا مینمائیم و پوست آن را میگیریم استخوان ران و ماهیچه را نیز جدا میکنیم و سسی از روغن زیتون آبلیمو و نمک و فلفل و کمی آب پیاز و زعفران حل شده در آبجوش آماده میکنیم و قطعات گوشت را در این سس میخوابانیم بهتر است چند ساعت قبل از طبخ جوجهها را آماده نمود و بعد به ترتیب زیر آن را به سیخ میکشیم، قطعات سینه را از پهنا لوله میکنیم و جدا به سیخ میکشیم و قطعات ران و ماهیچه را هم از لوله کرده جدا به سیخ میکشیم، آتش یک نواخت ملایمی را آماده میکنیم اول قطعات ران و ماهیچه را روی آتش میگذاریم و گاهی پشت و رو میکنیم کمی که برشته شد، قطعات سینه را میگذاریم و گاهی با قلمو کره آبکرده به دو طرف سیخها میدهیم و سیخها را بهطور منظم به شکلی که قطعات سینه در رو قرار بگیرند در دیس میکشیم و اطراف آن را با پیازچه و تربچه که به شکل گل درست کردهایم و خیار شور تزئین میکنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب دولت سیزدهم مجلس بابک زنجانی شهید مطهری
آتش سوزی پلیس تهران قوه قضاییه پلیس راهور هلال احمر سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی سلامت سازمان هواشناسی
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو حقوق بازنشستگان سایپا کارگران تورم
سریال نمایشگاه کتاب جواد عزتی تلویزیون عفاف و حجاب کتاب مسعود اسکویی سینما رضا عطاران سینمای ایران دفاع مقدس فیلم
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس نوار غزه چین انگلیس اوکراین ترکیه یمن افغانستان
استقلال پرسپولیس فوتبال سپاهان علی خطیر لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید باشگاه استقلال بایرن مونیخ
هوش مصنوعی هواپیما تبلیغات تلفن همراه اپل گوگل همراه اول مدیران خودرو ناسا عیسی زارع پور وزیر ارتباطات
کبد چرب فشار خون بیمه کاهش وزن بیماری قلبی دیابت مسمومیت داروخانه