شنبه, ۱۲ آبان, ۱۴۰۳ / 2 November, 2024
مجله ویستا
سویا؛ ضد سرطان ریه
دانشمندان آمریكایی اعلام كردند مصرف مواد غذایی سرشار از سویا و لوبیا می تواند خطر ابتلا به سرطان ریه را در انسان به طور قابل توجهی كاهش دهد.
به گزارش ژورنال «انجمن پزشكی آمریكا»، كارشناسان مركز تحقیقات سرطان دانشگاه تگزاس با بررسی بیش از ۳ هزار نفر از مردم این كشور، دریافتند كسانی كه بیش از سایرین از غذاهای حاوی سویا و لوبیا تغذیه می كنند، كمتر از سایرین در معرض تهدید این بیماری ویرانگر قرار دارند.
به گفته محققان آمریكایی، تأثیر مثبت این مواد غذایی به سبب وجود برخی تركیبات «استروژن - مانند» در آنها است كه می توانند خطر ابتلا به سرطان ریه را در مردان و زنان، به میزان ۲۰ و ۴۵ درصد كاهش دهند.
مصرف سویا و لوبیا به ویژه برای افراد سیگاری از اهمیت ویژه ای برخوردار است، زیرا مصرف دخانیات سبب افزایش آسیب پذیری این قبیل افراد به سرطان ریه می شود و مصرف مواد غذایی یاد شده، می تواند تا حدودی از خطر ابتلای افراد سیگاری و مصرف كنندگان انواع دخانیات به این نوع سرطان بكاهد.
منبع : روزنامه ایران
وایرال شده در شبکههای اجتماعی
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست