پنجشنبه, ۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 23 January, 2025
مجله ویستا
راویولی
گوشت چرخ کرده : ۵۰۰ گرم
پیاز : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
تمام این مواد را با هم مخلوط میکنیم و کمی مالش میدهیم و با این مایه کوفته ریزه درست میکنیم، ممکن است کوفتهها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بهکار برد. روی میز را کمی آرد میپاشیم و مقداری از خمیر را بر میداریم و روی میز به شکل مستطیل باز میکنیم و روی نصف خمیر را خانههای چهار گوش میکشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار میدهیم و نصف دیگر لواش را روی آن میآوریم و با دست اطراف کوفتهها را کمی فشار میدهیم بهطوری که هر دو خمیر بههم بچسبند و کوفتهها بین دو خمیر قرار بگیرند.
بعد خمیر را چهار گوش چهار گوش میبریم، در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت (کوفته ریزه) وجود دارد بهدست میآید ، باید دقت کرد اطراف خمیر کاملاً به هم چسبیده باشد، بعد ظرفی را آب میکنیم و کمی نمک در آب میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید.
بعد نانها را در آب جوش میاندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود بعد آنها را در صافی میریزیم تا آب آنها برود، یک ظرف نسوز را آماده میکنیم ته ظرف را کمی سس سفید میریزیم و روی سس سفید را مقداری راویولی آماده شده میریزیم، باز روی راویولی را کمی سس سفید میریزیم و کمی پنیر رنده شده میپاشیم، باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر به همین طریق تا تمام مواد تمام شود.
روی ظرف را مقداری پنیر میپاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه میگذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز میبریم. ممکن است بهجای سس سفید سس قرمز بهکار برد و بهجای کوفته ریزه گوشت قیمهای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن درآب در روغن سرخ کنیم در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر میز میبریم.
پیاز : ۱ عدد
جعفری ساطوری شده : ۲ قاشق سوپخوری
نمک : قدری
فلفل : قدری
تمام این مواد را با هم مخلوط میکنیم و کمی مالش میدهیم و با این مایه کوفته ریزه درست میکنیم، ممکن است کوفتهها را کمی در روغن سرخ کرد یا همانطور خام بهکار برد. روی میز را کمی آرد میپاشیم و مقداری از خمیر را بر میداریم و روی میز به شکل مستطیل باز میکنیم و روی نصف خمیر را خانههای چهار گوش میکشیم و روی هر خانه را یک عدد کوفته ریزه قرار میدهیم و نصف دیگر لواش را روی آن میآوریم و با دست اطراف کوفتهها را کمی فشار میدهیم بهطوری که هر دو خمیر بههم بچسبند و کوفتهها بین دو خمیر قرار بگیرند.
بعد خمیر را چهار گوش چهار گوش میبریم، در اینصورت لواشهای کوچکی که در وسط آن گوشت (کوفته ریزه) وجود دارد بهدست میآید ، باید دقت کرد اطراف خمیر کاملاً به هم چسبیده باشد، بعد ظرفی را آب میکنیم و کمی نمک در آب میریزیم و روی آتش میگذاریم تا جوش بیاید.
بعد نانها را در آب جوش میاندازیم تا چند جوش بزند و خمیر پخته شود بعد آنها را در صافی میریزیم تا آب آنها برود، یک ظرف نسوز را آماده میکنیم ته ظرف را کمی سس سفید میریزیم و روی سس سفید را مقداری راویولی آماده شده میریزیم، باز روی راویولی را کمی سس سفید میریزیم و کمی پنیر رنده شده میپاشیم، باز کمی راویولی و سس سفید و پنیر به همین طریق تا تمام مواد تمام شود.
روی ظرف را مقداری پنیر میپاشیم و ظرف را در فر با حرارت ملایم یکربع تا بیست دقیقه میگذاریم و این غذا را با همین ظرف نسوز سر میز میبریم. ممکن است بهجای سس سفید سس قرمز بهکار برد و بهجای کوفته ریزه گوشت قیمهای پخته شده مصرف کرد.
ممکن است بعد از اینکه راویولی را آماده کردیم بدون جوشانیدن درآب در روغن سرخ کنیم در این صورت سس سفید لازم ندارد و بلافاصله بعد از سرخ شدن گرم گرم سر میز میبریم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست