سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
فروماژ پرتقال
● مواد لازم:
▪ پودر ژلاتین ۱/۵قاشق سوپ خوری،
▪ پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق سوپخوری،
▪ شکر سه چهارم پیمانه،
▪ خامه،
▪ تخم مرغ ۳ عدد
▪ پره های پرتقال یک پرتقال برای تزئین.
● طرز تهیه:
ابتدا تخم مرغ ها را در کاسه بزرگی بشکنید و با همزن برقی به هم بزنید. سپس شکر را به آن بیفزایید. آنقدر تخم مرغ ها را با همزن بزنید تا حجم آن زیاد شود. رنده پوست پرتقال به آن اضافه کنید و بعد ژلاتین را به مواد اضافه نمایید. در ظرف جداگانه ای خامه را بزنید تا کاملا سفت شود و فرم بگیرد و به مواد بالا اضافه کنید. قالب مناسبی انتخاب و پره های پرتقال را بصورت گل ته قالب قرار دهید و مایه آماده را روی آن بریزید و ۲۴ساعت در یخچال بگذارید. سپس از یخچال بیرون بیاورید و قالب را در آب ولرم قرار دهید و سپس در ظرف مورد نظر برگردانید و با خامه و میوه و یا ترافل رنگی و پاستیل تزئین کنید.
منبع : روزنامه ابتکار
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت سیزدهم دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم محمدباقر قالیباف
قوه قضاییه هواشناسی تهران سیل شهرداری تهران فضای مجازی سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس آموزش و پرورش قتل
خودرو قیمت دلار قیمت خودرو سایپا کارگران ایران خودرو دلار بازار خودرو قیمت طلا مالیات بانک مرکزی تورم
تلویزیون رسانه سریال سینمای ایران سینما فیلم تئاتر موسیقی دفاع مقدس بازیگر کتاب رسانه ملی
ناسا سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی آموزش عالی
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور تیم ملی فوتسال ایران فوتسال باشگاه استقلال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت تبلیغات اپل نخبگان همراه اول ماه آیفون گوگل روزنامه ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن بارداری خواب دیابت طول عمر سلامت روان فروش اینترنتی دارو هندوانه