سه شنبه, ۲۱ اسفند, ۱۴۰۳ / 11 March, 2025
مجله ویستا


غذا ـ سال نهم، شماره ۲۳، اردیبهشت ۱۳۸۸


▪ سرمقاله/دکتر احمد قاسم: ص ۱۲
▪ خنده ایرانی/الهام مقدم‌نیا: ص ۱۴
▪ ترکیبی عالی از مواد آلی/آزاده نجارزاده: ص ۱۹
▪ ترنج/دکتر عباس حاجی آخوندی ، دکتر بهناز فراهانی: ص ۲۲
▪ نوبر بهار ، چغاله/معصومه مرادی: ص ۲۵
▪ زنان سالم ، جامعه سالم/زهرا اصلانی: ص ۲۹
▪ بیماری ثروتمندان/مریم آریافر: ص ۳۲
▪ شیر یعنی زندگی: ص ۳۵
▪ خوش طعم اما پر کالری/شراره انصار: ص ۳۷
▪ با یا بدون بسته‌بندی، مسئله این است/مصطفی بیان: ص ۴۲
▪ بکش و لاغرم کن/سعید بی‌نیاز: ص ۴۷
▪ غذا و تاریخ/دکتر حسین مسجدی: ص ۵۰
▪ حکایت همچنان باقی است: ص ۵۲
▪ آخرین دستاوردهای غذایی/لیلا قاسم: ص ۵۴
▪ رویدادهای غذایی کشور: ص ۵۷
▪ آشپزخانه: ص ۵۹
ماهنامه غذا
تغذیه، صنایع غذایی
صاحب امتیاز: اعظم ساعت
مدیر مسئول: دکتر سید فرزاد طلاکش
سردبیر: دکتر احمد قاسم
تلفن: ۶۶۹۰۴۲۳۲-۶۶۹۱۷۹۴۵ (۰۲۱)
نشانی: تهران، خیابان اسکندری شمالی، چهارراه شباهنگ، پلاک ۱۲۶، طبقه چهارم.
صندوق پستی: ۳۷۶-۱۴۱۹۵
نشانی الکترونیک: ghazaa@ghazaa.com
منبع : مرکز تحقیقات و فناوری اطلاعات ویستا (پایگاه اطلاع‌رسانی آفتاب)