سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا

نمک غذایتان را کم کنید


نمک غذایتان را کم کنید
نمكی كه به غذاها افزوده می‌شود یا به طور طبیعی در بسیاری از غذاها یافت می‌شود می‌تواند در ایجاد فشار خون بالا یا سایر مشكلات قلبی- عروقی نقش داشته باشد.
شما نباید بیش از ۲۴۰۰ میلی‌گرم در روز نمك مصرف كنید.
از غذاهایی كه مقدار زیادی نمك دارند مانند چیپس‌ها، بیسكویت‌‌های كراكر ،خیار شور و زیتون شور پرهیز كنید. به جای آن از سبزیجات تازه، گوشت و غذاهای حاضری كم‌نمك برا ی كاهش مصرف نمك روزانه‌تان استفاده كنید.
هنگام خریدن غذاهای آماده از فروشگاه به میزان نمك آنها توجه داشته باشید و انواع كم‌نمك را انتخاب كنید.
هنگامی كه در خانه غذا درست می‌كنید حتی‌المقدور نمك كمتری به آن بزنید و از چاشنی‌های بی‌نمك استفاده كنید. همچنین غذاهایی مانند برنج، پاستا و ماكارونی را در آب حاوی نمك نپزید.
منبع : روزنامه همشهری


همچنین مشاهده کنید