چهارشنبه, ۱۰ بهمن, ۱۴۰۳ / 29 January, 2025
مجله ویستا
میوه های کارملایز شده
● مواد لازم :
شكر: یك دوم پیمانه
آب : ۵ قاشق سوپخوری
آب گرم : مقداری
انواع میوه از جمله انگور، توت فرنگی ، گیلاس
و...: دو پیمانه
● طرز تهیه :
در ظرفی شكر و آب را با هم مخلوط كرده وروی حرارت ملایم قرار دهید و آن را هم بزنید تا این كه شكر حل شود و به جوش آید. زمانی كه به جوش آمد دیگر آن را هم نزنید تا مخلوط به رنگ كارامل كم رنگ درآید، آن گاه آن را بلافاصله ازروی حرارت بردارید.سپس ظرف را داخل كاسه آب گرم قرار دهید،میوها را به طور جداگانه در كارامل زده ، بعد برروی صافی فلزی چرب شده قرار دهید تا سرد وسفت شود، میوه ها باید تا ۲۴ ساعت در جای خشك و خنك بماند (تذكر: توجه داشته باشید دریخچال قرار ندهید).
ساناز مینایی
منبع : خانواده سبز
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست