جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا
میوه های کارملایز شده
● مواد لازم :
شكر: یك دوم پیمانه
آب : ۵ قاشق سوپخوری
آب گرم : مقداری
انواع میوه از جمله انگور، توت فرنگی ، گیلاس
و...: دو پیمانه
● طرز تهیه :
در ظرفی شكر و آب را با هم مخلوط كرده وروی حرارت ملایم قرار دهید و آن را هم بزنید تا این كه شكر حل شود و به جوش آید. زمانی كه به جوش آمد دیگر آن را هم نزنید تا مخلوط به رنگ كارامل كم رنگ درآید، آن گاه آن را بلافاصله ازروی حرارت بردارید.سپس ظرف را داخل كاسه آب گرم قرار دهید،میوها را به طور جداگانه در كارامل زده ، بعد برروی صافی فلزی چرب شده قرار دهید تا سرد وسفت شود، میوه ها باید تا ۲۴ ساعت در جای خشك و خنك بماند (تذكر: توجه داشته باشید دریخچال قرار ندهید).
ساناز مینایی
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل غزه روسیه مجلس شورای اسلامی نیکا شاکرمی روز معلم معلمان رهبر انقلاب مجلس بابک زنجانی دولت
هلال احمر یسنا بارش باران آتش سوزی قوه قضاییه پلیس تهران سیل شهرداری تهران آموزش و پرورش سازمان هواشناسی دستگیری
حقوق بازنشستگان قیمت خودرو بانک مرکزی قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو خودرو دلار سایپا ایران خودرو کارگران تورم
فضای مجازی سریال نمایشگاه کتاب تلویزیون مسعود اسکویی عفاف و حجاب سینما سینمای ایران دفاع مقدس موسیقی
رژیم صهیونیستی آمریکا فلسطین حماس جنگ غزه اوکراین چین نوار غزه ترکیه انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
استقلال فوتبال علی خطیر سپاهان باشگاه استقلال لیگ برتر لیگ برتر ایران تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه گوگل اپل آیفون همراه اول تبلیغات اینستاگرام ناسا
فشار خون کبد چرب بیمه بیماری قلبی دیابت کاهش وزن داروخانه رابطه جنسی