پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
پیاز، پای ثابت آشپزخانه
تا به حال آشپزخانه بدون پیاز را تصور کردهاید؟ پیاز پای ثابت همه آشپزخانههاست و در اغلب پختو پزها به ویژه غذاهای ایرانی از آن استفاده میشود.
پیاز یکی از مواد غذایی بدبو است که خیلیها به دلیل بوی ناخوشایندی که در دهان باقی میگذارد آن را از رژیم غذایی خود حذف کردهاند. اما وقتی به خواص پیاز پی ببرید دیگر برای خوردن آن لحظهای درنگ نمیکنید.
در واقع بوی تند پیاز همانند سیر از وجود مقادیر قابل توجه سولفور در آن ناشی میشود که تاثیر آن در حفظ سلامتی بدن به اثبات رسیده است.
از سوی دیگر پیاز منبع غنی ویتامین C به شمار میآید. پیاز علاوه بر خاصیت ضد عفونی کنندگی به کاهش قند خون کمک کرده و بدن را در مقابل تعداد زیادی از سرطانها بیمه میکند.
اگر فکر می کنید که تنها نوشیدن شیر استخوانهایتان را محکم میکند، سخت در اشتباه هستید. اگر شیر دوست ندارید یا به آن حساسیت دارید در کنار مصرف سایر لبنیات، پیاز بخورید تا استخوانهایتان سالم بماند.
تاثیر پیاز بر سلامتی استخوان زنان که بیشتر در معرض پوکی استخوان قرار دارند نیز بسیار شگفتانگیز است. با توجه به این همه خاصیت، آیا میتوان باز هم از خوردن پیازخودداری کرد؟
منبع : همشهری آنلاین
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست