جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ کردن استفاده نکنید


از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ کردن استفاده نکنید
از سه نوع روغن مایع، جامد و سرخ كردنی موجود در بازار روغن مایع از نظر ساختمانی بسیار حساس است.
روغن مایع بسیار حساس است و حرارت مستقیم به آن باعث تولید تركیبات مضر تحت عنوان اكرولیدن می شود كه سرطان زا بوده و برای سلامتی مضر هستند.
توصیه می شود كه از روغن های مایع به هیچ وجه برای سرخ كردن استفاده نشود.
زند مقدم با بیان این كه برای سرخ كردن مواد غذایی استفاده از روغن های جامد بهتر است، یادآور شد: اما نكته ای كه باید در این جا به آن توجه شود این است كه برای همه كاربردها نباید از روغن جامد استفاده شود.
«روغن امگا سه كه متخصصان تغذیه توصیه به مصرف آن می كنند تنها زمانی در روغن های مایع می تواند وجود داشته باشد كه روغن تحت حرارت قرار نگرفته باشد؛ لذا استفاده از روغن های مایع در غذاهایی نظیر خورش به دلیل وجود آب در آن (چون دمای آب موجود به بیش از ۱۰۰ درجه نمی رسد) منجر به تركیبات سرطان زا نمی شود اما هنگامی كه روغن های مایع تحت حرارت مستقیم هستند، تركیبات سرطان زا تولید می كنند.»
«استفاده از روغن های سرخ كردنی برای سرخ كردن غذا بهتر از استفاده از روغن های مایع به منظور سرخ كردن است.
منبع : روزنامه جوان


همچنین مشاهده کنید