دوشنبه, ۱۹ آذر, ۱۴۰۳ / 9 December, 2024
مجله ویستا
فوائد گردو برای بیماران دیابتی
یك رژیم غذایی روزانه نسبتا كم چرب (یا كمتر از ۳۰ درصد كالری به صورت چربی) كه شامل ۳۰ گرم گردو باشد ، منحنی لیپیدی بیماران دیابت تیپ دو را بهبود می بخشد. گردو حاوی مقادیر قابل ملاحظه ای اسیدهای چرب اشباع نشده (اسیدهای چرب امگا – سه) است كه مسوول این تاثیرات سودمندند. اسیدهای چرب امگا – سه مقاومت به انسولین را كه یكی از علایم اولیه دیابت تیپ دو است ، بهبود می بخشد.
در این مورد كه گردو از هر نوع آجیل دیگر میزان امگا – سه بیشتری دارد ، تردیدی وجود ندارد. میزان امگا – سه در انواع آجیل شامل بادام ، پسته ، بادام زمینی ، فندق ۰.۴ انس در هر گرم و در گردو ۲.۵ گرم در هر انس می باشد. اما لازم به ذكر است كه برخی انواع دیگر آجیل نقاط قوت خود را دارند. برای مثال بادام بیشترین میزان ویتامین E بادام زمینی بیشترین میزان نیاسین ، فندق از بالاترین مقدار منگنز و پسته از حداكثر میزان فتیواسترول ها برخوردار است.
بنابراین اگر آجیل دوست دارید ، محدوده انتخاب شما برحسب كمبودی كه احساس می كنید ، وسیع است. اما شاید بهترین انتخاب ، افزایش مصرف امگا – سه با خوردن ۱۰ گردو در روز باشد.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست