دوشنبه, ۲۷ خرداد, ۱۳۹۸ / 17 June, 2019
مجله ویستا

کاهش سکته مغزی با نوشیدن چای سبز


کاهش سکته مغزی با نوشیدن چای سبز
نوشیدن روزمره چای سبز می‌تواند احتمال مرگ ناشی از سكته مغزی را كاهش دهد. نوشیدن بیش از پنج فنجان چای سبز در روز احتمال بروز سكته مغزی در مردان را ‪ ۴۲‬درصد و بانوان را تا ‪ ۶۲‬درصد كاهش می‌دهد. نوشیدن روزمره هر چه بیشتر چای سبز، خطر احتمال مرگ ناشی از سكته مغزی و بیماری‌های گوارشی را پایین می‌آورد. چای سبز می‌تواند به پیشگیری از تكثیر سلول‌های سرطانی در بدن افراد كمك كند.
ماده "كاتكین" كه در چای سبز وجود دارد با چسبیدن به سطح سلول‌های سرطانی، از تكثیر آن تا حد قابل توجهی جلوگیری می‌كند نوشیدن روزانه دو تا سه‌فنجان چای سبز و جذب ماده "كاتكین" توسط خون، می‌تواند میزان تكثیر سلول‌های سرطانی را به نیم برساند.
منبع : روزنامه تفاهم
همچنین مشاهده کنید

 مرور روزنامه‌ها





سایت همشهری‌آنلاینروزنامه ایرانسایت دیپلماسی ایرانیسایت خبرآنلاینسایت اعتماد آنلاین