یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

چیکن تکه


چیکن تکه
● مواد لازم برای ۶ نفر:
▪ زنجبیل تازه نرم شده=۱ قاشق چایخوری
▪ سیر تازه رنده شده=۱ قاشق چایخوری
▪ گشنیز ریز شده=۱ قاشق چایخوری
▪ زیره نرم شده=۲/۱ قاشق چایخوری
▪ فلفل قرمز=۱ قاشق چایخوری
▪ ماست=۳ قاشق غذاخوری
▪ نمک=۱ قاشق چایخوری
▪ آبلیمو=۲ قاشق غذاخوری
▪ رب گوجه فرنگی=۱ قاشق غذاخوری
▪ سینه مرغ=۱ و ۲/۱ کیلوگرم
▪ پیاز ورقه شده=۱ عدد بزرگ
▪ روغن=۳ قاشق غذاخوری
● مواد لازم جهت تزئین=
▪ ۶ برگ کاهو
▪ ۱ عدد لیموی قاچ شده
● طرز تهیه:
۱) زنجبیل،سیر،گشنیز،زیره و پودر فلفل را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
۲) ماست،نمک،آبلیمو،رنگ غذا(در صورت استفاده) و رب گوجه فرنگی را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم.
۳) مرغ ها را تکه تکه کرده و آن را به مخلوط ادویه اضافه می کنیم و در آن می غلتانیم تا خوب جذب شود و می گذاریم ۳ ساعت یا ترجیحا ۱ شب بماند.
۴) پیازها را در کف یک ظرف نسوز می چینیم و نیمی از روغن را روی پیازها می پاشیم.
۵) تکه های مرغ را روی پیازها قرار داده و آن را در فر که از قبل گرم شده با شعله زیر می پزیم. هر تکه را یک بار بر می گردانیم و با بقیه روغن آن را کمی چرب می کنیم و حدود ۲۵ الی ۳۰ دقیقه می گذاریم بپزد.
۶) مرغها را روی بستری از کاهو می چینیم و آن را با لیمو تزئین می کنیم.
منبع : زنده رود


همچنین مشاهده کنید