دوشنبه, ۱ بهمن, ۱۴۰۳ / 20 January, 2025
مجله ویستا
یواخیم لو (۱۹۶۰-)
یواخیم لو، سوم فوریه سال ۱۹۶۰ در شوناو در شوارتزوالد (جنگل سیاه) آلمان به دنیا آمد.
یواخیم لو که او را یوگی خطاب میکنند، دوران کورکی و نوجوانیاش را در محل تولد خود در شوناو گذراند. پس از اتمام مدرسه ابتدایی به دبیرستان فنی رفت و در ژوئن ۱۹۷۷ آنجا را ترک کرد. در همان زمان، در حالی که در کلیسا به کشیش در هنگام عبادت کمک میکرد، در تیم شوناو ۱۸۹۶ هم بازی میکرد، تیمی که در آنجا استعداد او کشف شد. قدم بعدی در راه تبدیل شدن به فوتبالیست حرفهای، انتقال به تیم اینتراخت فرایبورگ بود.
فعالیت حرفهای لو ازسال ۱۹۷۸ در تیم فرایبورگ آغاز شد که به تازگی به بوندسلیگای ۲ صعود کرده بود. وی دو سال بعد، این تیم لیگ ۲ را ترک کرد و در بوندسلیگا به تیم فا. اف. ب. اشتوتگارت پیوست والبته در ابتدا مجبور بود روی نیمکت بنشیند. این مهاجم در اولین فصل حضورش (۸۱-۱۹۸۰) چهار بار به میدان آمد، اما در این فصل موفق به زدن هیچ گلی نشد. پس از یک فصل نارضایت بخش در بوندسلیگا، به اینتراخت فرانکفورت رفت. در آنجا در ۲۴ بازی ۵ گل به ثمر رساند.
در ژوئن سال ۱۹۸۲ پیشنهادی از تیم دسته دومی فرایبورگ دریافت کرد و به اولین تیم حرفهایاش بازگشت. فرایبورگ به تازگی ورنر اولک را به عنوان مربی به خدمت گرفته بود که مانند لو، دو سال را در این تیم سپری کرده بود. در فصل ۸۳-۱۹۸۲ لو هشت گل زد و در تمامی ۳۴ بازی تیمش حضور داشت. در سال دوم، لو بهترین فصل عمر فوتبالش را گذراند: وی در ۳۱ بازی بوندسلیگای ۲، ۱۷ گل وارد دروازه حریفان کرد.
بعد از این فصل،در تابستان ۱۹۸۴ به کارلسروهه در بوندسلیگای ۱ منتقل شد. اما مانند فصولی که در اشتوتگارت و فرانکفورت بود، نتوانست نمایش خوبی از خود ارائه دهد. او در ۲۴ بازی، تنها موفق به زدن دو گل شد و بیشتر به عنوان یار ذخیره وارد زمین میشد. پس از این فصل ناامیدکننده، دوباره به فرایبورگ رفت و در آنجا چهارسال در بوندسلیگای دو بازی کرد. از ۱۹۸۵ تا ۱۹۸۹ لو ۱۱۶ بازی انجام داد و ۳۸ گل هم به ثمر رساند. دو فصل اول بسیار موفقیتامیز بودند ( هرفصل ۳۷ بازی و به ترتیب ۱۲ و ۱۷ گل زده)، با این وجود در دو فصل بعد، فقط توانست ۷ و ۲ گل بزند.
او در ۵۲ بازی در بوندسلیگا هفت گل زد و در بوندسلیگای دو نیز ۲۵۲ بازی انجام داد و ۸۱ گل زد که همه آنها را برای فرایبورگ به ثمر رساند. به علاوه وی چهار بار نیز در تیم ملی زیر ۲۱ ساله های آلمان بازی کرد. پس از آن از سلا ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۲ در تیم شافهاوزن سوئیس و سپس دو سال در تیم وینترتور بازی کرد.
● دوران مربیگری
▪ مربی باشگاهی
یواخیم لو در سوئیس به عنوان مربی، هدایت تیم جوانان وینترتور را به عهده گرفت و همزمان به عنوان بازیکن در ناتسیونال لیگا ( لیگ فوتبال سوئیس) B هم بازی میکرد. در سال ۱۹۹۴ بعد از انتقالش به تیم دسته اولی سوئیسی فرائنفلد، مربی این تیم شد.
در همان زمان یک دوره آموزشی به عنوان مربی فوتبال را شروع کرد، اما این دوره را به پایان نرساند. علت آن هم پیشنهادی بود که از طرف رولف فرینگر، که در سال ۱۹۹۵ مربی جدید اشتوتگارت شده بود، مطرح شده و از لو خواسته بود که دستیارش شود و او هم پذیرفته بود. با این حال، این تیم در فصل ۹۶/۱۹۹۵ با کسب رتبه دهم جدول نتوانست با وجود انتظارات به جام یوفا راه پیدا کند. گرهارد مایر فورفلدر، رئیس آن زمان باشگاه اشتوتگارت هم که نمیخواست بر سر راه فرینگر که در این میان پیشنهاد مربیگری تیم ملی سوئیس را پیش رو داشت، مانعی ایجاد کند، دستیار او، لو را چهار روز قبل از شروع فصل جدید ۱۹۹۷/ ۱۹۹۶ در ۱۴ آگوست سال ۱۹۹۶به عنوان مربی، و بعد از شش بازی متوالی بدون شکست، در ۲۱ سپتامبر همان سال به عنوان سرمربی انتخاب کرد. اما لو در اولین بازی به عنوان سرمربی، در مقابل فورتونا دوسلدورف شکست خورد.
مثلث جادویی کراسیمیر بالاکوف، جووانی البر، و فردی بوبیچ تحت هدایت یواخیم لو، در بوندسلیگا غوغا به پا می کرد و این تیم در پایان فصل ۹۷/۱۹۹۶ نیز در فینال جام حذفی آلمان در برلین، با پیروزی ۲ بر ۰ در مقابل انرژی کوتبوس، فاتح این جام شد. یک سال بعد از آن، اشتوتگارت به فینال مسابقات جام در جام اروپا رسید که در آن دیدار در استکهلم با یک گل مغلوب چلسی لندن شد.
در کنار رسیدن به فینال، لو با اشتوتگارت به رتبه چهارم بوندسلیگا دست یافت. لو در اول جولای ۱۹۹۸ به تیم فنرباغچه استانبول ترکیه رفت که فعالیتش در آنجا، تنها پس از گذشت یک فصل، در تاریخ ۲۹ مه ۱۹۹۹ پایان یافت.
وی بلافاصله بعد از آن مربی کارلسروهه آلمان شد. این تیم پس از یازده سال حضور در بوندسلیگا، در سال ۱۹۹۸ یک بار دیگر به دسته پایینتر سقوط کرده بود و از آنجایی که نتوانسته بود بلافاصله در فصل بعد به دسته اول صعود کند، در تاریخ ۲۵ اکتبر ۱۹۹۹، مربی این تیم، راینر اولریش برکنار شده و لو جانشین وی شد. لو هم که در ۱۸ بازی فقط به یک پیروزی رسید، قبل از پایان فصل از کار برکنار شد.
پس از نیم سال بیکاری، در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۰ هدایت تیم آدانااسپور ترکیه را به دست گرفت. در آنجا نیز به علت عدم نتیجهگیری، در ۴ مارس سال ۲۰۰۱ اخراج شد.
در ۱۰ اکتبر ۲۰۰۱ بازهم پس از نیم سال بیکاری، مربی تیم تیرول اینسبروک اتریش شد. لو در این تیم، افتخارات مربی قبلی، کورت یارا (قهرمانی لیگ در سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱) را ادامه داد و در سال ۲۰۰۲ آخرین قهرمانی لیگ فوتبال اتریش را برای این تیم به ارمغان آورد. در همان سال باشگاه تیرول پس از سلب مجوز حضور در بوندسلیگای اتریش منحل شد. بدین ترتیب مبحث تیرول در ۱۸ ژوئن ۲۰۰۲ برای لو خاتمه یافت. بعد از گذشت یک سال بیتیمی،در ۴ ژوئن سال ۲۰۰۳ مربی آستریا وین اتریش شد. پسس از یک شکست ۰ بر ۲ در برابر تیم ته جدولی اف. ث. کرنتن، در مارس ۲۰۰۴ از کار برکنار شد، گرچه آستریا در صدر جدول بود.
▪ مربی تیم ملی
در سال ۲۰۰۴ بعد از جام ملتهای اروپا و کنارهگیری رودی فولر از سمت سرمربی تیم ملی، در جولای ۲۰۰۴ لو در کنار مربی جدید تیم ملی، یورگن کلینزمان که به همراه او در مدرسه ورزش فدراسیون فوتبال میتل راین در هنف، دوره مربیگری را به پایان رسانده بود و نیز مدیر جدید تیم، اولیور بیرهوف، کادر سه نفره هدایت تیم ملی را تشکیل داد. در جام کنفدراسیونها سال ۲۰۰۵، و نیز در جام جهانی سال ۲۰۰۶ تیم ملی آلمان در رتبه سوم قرار گرفت.
یواخیم لو در ۱۲ جولای ۲۰۰۶ به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال آلمان معرفی شد. این انتخاب وقتی صورت گرفت که کلینزمان تصمصم گرفت قراردادش را که تا ۳۱ جولای ۲۰۰۶ اعتبار داشت، تمدید نکند. ابتدا با لو قراردادی دو ساله امضاء شد. وی هدف ورزشیاش را قهرمانی در جام ملتهای سال ۲۰۰۸ اروپا نامید و گفت که میخواهد روش رهبری خود و کلینزمان را ادامه دهد. او پس از اوتو نرتس و اریش ریبک، سومین مربی تیم ملی آلمان است که خود هیچگاه در تیم ملی بزرگسالان این کشور بازی نکرده است.
اولین حضور او به عنوان سرمربی بر روی نیمکت تیم ملی، در ۱۶ آگوست ۲۰۰۶ در پیروزی ۳ بر ۰ مقابل تیم سوئد بود. سه بازی بعدی نیز بدون گل خورده، با پیروزی همراه بود (سومین بازی، ۱۳ بر ۰ مقابل سن مارینو)، به طوری که او اولین مربی تیم ملی آلمان است که با چهار پیروزی بدون گل خورده ( ۰ : ۱۹ ) کارش را شروع کرد. پیش از وی فقط رودی فولر توانسته بود با سه پیروز آغاز کند، اما تیمش یک گل در دیدار با اسپانیا که ۴ بر ۱ شد، دریافت کرد. تیم آلمان با هدایت لو در پنجمین پیروزی در دیدار انتخابی جام ملتهای اروپا در اسلواکی ( ۱ : ۴ ) اولین گل را خورد. با پنج پیروزی در آغاز، یواخیم لو موفقترین مربی در شروع است. ششمین باری در مقابل قبرس (۱ : ۱) در ۱۵ نوامبر، اولین بازیای بود که تیم لو نمایش چندان خوبی نداشت. در ۷ فوریه ۲۰۰۷ این تیم در دیداری دوستانه در برابر سوئیس ۳ بر ۱ به برتری رسید. در ۲۴ مارس نیز در یک دیدار حساس در مقابل جمهوری چک در مسابقات انتخابی جام ملتهای اروپا، این تیم ۲ بر ۱ پیروز شد.
اولین شکست در دوران لو در ۲۸ مارس در یک دیدار تدارکاتی مقابل دانمارک ( ۰: ۱ ) به وقوع پیوست. لو در آن بازی از شش بازیکن تازهوارد و یک بازیکن از لیگ دسته دوم استفاده کرد. در ۲۲ آگوست ۲۰۰۷ تیم او که به دلیل داشتن چند بازیکن مصدوم ضعیف شده بود، در انگلیس ۲ بر ۱ بر این تیم غلبه کرد.
س از صعود زودهنگام تیم ملی آلمان به رقابتهای جام ملتهای اروپا با تساوی بدون گل در ایرلند، این تیم در ۱۷ اکتبر در ورزشگاه آلیانتس آرهنا در مونیخ با یک نمایش ضعیف، ۳ بر ۰ از جمهوری چک شکست خورد و سبب شد تا تیم چک نیز پیش از موعد به جام ملتهای ۲۰۰۸ اروپا در سوئیس و اتریش راه پیدا کند. این اولین شکست لو در تیم ملی آلمان در یک بازی رسمی بود.
تیم ملی آلمان تحت رهبری او تا ۱۸ نوامبر ۲۰۰۸، ۲۴ پیروزی (۷۳%)، ۵ تساوی (۱۵%) و ۴ شکست (۱۲%) به دست آورد، نتایجی که تاکنون بهترین آمار یک مربی در تیم ملی فوتبال آلمان میباشد. با هدایت او، تیم ملی آلمان در جام ملتهای ۲۰۰۸ اروپا، پس از ۱۲ سال، بازهم به مرحله حذفی راه یافت. در آخرین دیدار مرحله مقدماتی در گروه B، تیم آلمان فقط به یک تساوی در مقابل اتریش، میزبان بازیها نیاز داشت تا به مرحله بعدی صعود کند. در این دیدار، به علت بروز غیرمنتظره و ناگهانی رفتاری احساسی، و مشاجره میان دامیر اسکومینا، داور چهارم بازی، یوزف هیکرزبرگر، سرمربی اتریش، و نیز یواخیم لو، هردو مربی در دقیقه ۴۰ از نیمکت اخراج شده و مجبور شدند بقیه بازی را از روی سکوها دنبال کنند. پس از اخراج لو، دستیار وی، هانسی فلیک هدایت تیم را در دست گرفت. بازی با یک گل به سود آلمان به اتمام رسید. برای دیدار بعدی در مرحله یک چهارم نهایی در مقابل پرتغال (۳ : ۲) نیز از سوی هیئت کنترل و کمیته انضباطی اتحادیه فوتبال اروپا، بازهم لو بازی را از روی سکوها تماشا کرد. در بازی نیمه نهایی برابر ترکیه، تیم المان ۳ بر ۲ به پیروزی رسید و در فینال با اسپانیا رو به رو شد. این بازی اما با یک گل به نفع اسپانیا تمام شد و این تیم به قهرمانی اروپا رسید.
● زندگی شخصی
لو در دوران مدرسه در رشته بازرگانی خارجی فارغالتحصیل شد. او در ویره در حومه شهر فرایبورگ زندگی میکند و متاهل است.
● فعالیتهای جنبی
یواخیم لو از سال ۲۰۰۰ نایب رئیس بنیاد فوتبال جوانان است که یک پورتال اینترنتی برای هواداران جوان فوتبال و فوتبال خیابانی جهانی است که یک کار شبکهای جهانی است واز سوی پروژههای اجتماعی فوتبال حمایت میشود. در هیئت رئیسه این بنیاد چند بازیکن قدیمی و فعلی دیگر تیم ملی آلمان از جمله یورگن کلینزمان، آندریاس کوپکه، ینس لمان، کریستف متزلدر و پییر لیت بارسکی نیز حضور دارند.
لو از سال ۲۰۰۶ مربی جام جوانان دایملر نیز میباشد که یکی از مهمترین تورنمنتها برای نیروهای جوان و حرفهای فوتبال است.
یواخیم لو که او را یوگی خطاب میکنند، دوران کورکی و نوجوانیاش را در محل تولد خود در شوناو گذراند. پس از اتمام مدرسه ابتدایی به دبیرستان فنی رفت و در ژوئن ۱۹۷۷ آنجا را ترک کرد. در همان زمان، در حالی که در کلیسا به کشیش در هنگام عبادت کمک میکرد، در تیم شوناو ۱۸۹۶ هم بازی میکرد، تیمی که در آنجا استعداد او کشف شد. قدم بعدی در راه تبدیل شدن به فوتبالیست حرفهای، انتقال به تیم اینتراخت فرایبورگ بود.
فعالیت حرفهای لو ازسال ۱۹۷۸ در تیم فرایبورگ آغاز شد که به تازگی به بوندسلیگای ۲ صعود کرده بود. وی دو سال بعد، این تیم لیگ ۲ را ترک کرد و در بوندسلیگا به تیم فا. اف. ب. اشتوتگارت پیوست والبته در ابتدا مجبور بود روی نیمکت بنشیند. این مهاجم در اولین فصل حضورش (۸۱-۱۹۸۰) چهار بار به میدان آمد، اما در این فصل موفق به زدن هیچ گلی نشد. پس از یک فصل نارضایت بخش در بوندسلیگا، به اینتراخت فرانکفورت رفت. در آنجا در ۲۴ بازی ۵ گل به ثمر رساند.
در ژوئن سال ۱۹۸۲ پیشنهادی از تیم دسته دومی فرایبورگ دریافت کرد و به اولین تیم حرفهایاش بازگشت. فرایبورگ به تازگی ورنر اولک را به عنوان مربی به خدمت گرفته بود که مانند لو، دو سال را در این تیم سپری کرده بود. در فصل ۸۳-۱۹۸۲ لو هشت گل زد و در تمامی ۳۴ بازی تیمش حضور داشت. در سال دوم، لو بهترین فصل عمر فوتبالش را گذراند: وی در ۳۱ بازی بوندسلیگای ۲، ۱۷ گل وارد دروازه حریفان کرد.
بعد از این فصل،در تابستان ۱۹۸۴ به کارلسروهه در بوندسلیگای ۱ منتقل شد. اما مانند فصولی که در اشتوتگارت و فرانکفورت بود، نتوانست نمایش خوبی از خود ارائه دهد. او در ۲۴ بازی، تنها موفق به زدن دو گل شد و بیشتر به عنوان یار ذخیره وارد زمین میشد. پس از این فصل ناامیدکننده، دوباره به فرایبورگ رفت و در آنجا چهارسال در بوندسلیگای دو بازی کرد. از ۱۹۸۵ تا ۱۹۸۹ لو ۱۱۶ بازی انجام داد و ۳۸ گل هم به ثمر رساند. دو فصل اول بسیار موفقیتامیز بودند ( هرفصل ۳۷ بازی و به ترتیب ۱۲ و ۱۷ گل زده)، با این وجود در دو فصل بعد، فقط توانست ۷ و ۲ گل بزند.
او در ۵۲ بازی در بوندسلیگا هفت گل زد و در بوندسلیگای دو نیز ۲۵۲ بازی انجام داد و ۸۱ گل زد که همه آنها را برای فرایبورگ به ثمر رساند. به علاوه وی چهار بار نیز در تیم ملی زیر ۲۱ ساله های آلمان بازی کرد. پس از آن از سلا ۱۹۸۹ تا ۱۹۹۲ در تیم شافهاوزن سوئیس و سپس دو سال در تیم وینترتور بازی کرد.
● دوران مربیگری
▪ مربی باشگاهی
یواخیم لو در سوئیس به عنوان مربی، هدایت تیم جوانان وینترتور را به عهده گرفت و همزمان به عنوان بازیکن در ناتسیونال لیگا ( لیگ فوتبال سوئیس) B هم بازی میکرد. در سال ۱۹۹۴ بعد از انتقالش به تیم دسته اولی سوئیسی فرائنفلد، مربی این تیم شد.
در همان زمان یک دوره آموزشی به عنوان مربی فوتبال را شروع کرد، اما این دوره را به پایان نرساند. علت آن هم پیشنهادی بود که از طرف رولف فرینگر، که در سال ۱۹۹۵ مربی جدید اشتوتگارت شده بود، مطرح شده و از لو خواسته بود که دستیارش شود و او هم پذیرفته بود. با این حال، این تیم در فصل ۹۶/۱۹۹۵ با کسب رتبه دهم جدول نتوانست با وجود انتظارات به جام یوفا راه پیدا کند. گرهارد مایر فورفلدر، رئیس آن زمان باشگاه اشتوتگارت هم که نمیخواست بر سر راه فرینگر که در این میان پیشنهاد مربیگری تیم ملی سوئیس را پیش رو داشت، مانعی ایجاد کند، دستیار او، لو را چهار روز قبل از شروع فصل جدید ۱۹۹۷/ ۱۹۹۶ در ۱۴ آگوست سال ۱۹۹۶به عنوان مربی، و بعد از شش بازی متوالی بدون شکست، در ۲۱ سپتامبر همان سال به عنوان سرمربی انتخاب کرد. اما لو در اولین بازی به عنوان سرمربی، در مقابل فورتونا دوسلدورف شکست خورد.
مثلث جادویی کراسیمیر بالاکوف، جووانی البر، و فردی بوبیچ تحت هدایت یواخیم لو، در بوندسلیگا غوغا به پا می کرد و این تیم در پایان فصل ۹۷/۱۹۹۶ نیز در فینال جام حذفی آلمان در برلین، با پیروزی ۲ بر ۰ در مقابل انرژی کوتبوس، فاتح این جام شد. یک سال بعد از آن، اشتوتگارت به فینال مسابقات جام در جام اروپا رسید که در آن دیدار در استکهلم با یک گل مغلوب چلسی لندن شد.
در کنار رسیدن به فینال، لو با اشتوتگارت به رتبه چهارم بوندسلیگا دست یافت. لو در اول جولای ۱۹۹۸ به تیم فنرباغچه استانبول ترکیه رفت که فعالیتش در آنجا، تنها پس از گذشت یک فصل، در تاریخ ۲۹ مه ۱۹۹۹ پایان یافت.
وی بلافاصله بعد از آن مربی کارلسروهه آلمان شد. این تیم پس از یازده سال حضور در بوندسلیگا، در سال ۱۹۹۸ یک بار دیگر به دسته پایینتر سقوط کرده بود و از آنجایی که نتوانسته بود بلافاصله در فصل بعد به دسته اول صعود کند، در تاریخ ۲۵ اکتبر ۱۹۹۹، مربی این تیم، راینر اولریش برکنار شده و لو جانشین وی شد. لو هم که در ۱۸ بازی فقط به یک پیروزی رسید، قبل از پایان فصل از کار برکنار شد.
پس از نیم سال بیکاری، در ۲۰ سپتامبر ۲۰۰۰ هدایت تیم آدانااسپور ترکیه را به دست گرفت. در آنجا نیز به علت عدم نتیجهگیری، در ۴ مارس سال ۲۰۰۱ اخراج شد.
در ۱۰ اکتبر ۲۰۰۱ بازهم پس از نیم سال بیکاری، مربی تیم تیرول اینسبروک اتریش شد. لو در این تیم، افتخارات مربی قبلی، کورت یارا (قهرمانی لیگ در سالهای ۲۰۰۰ و ۲۰۰۱) را ادامه داد و در سال ۲۰۰۲ آخرین قهرمانی لیگ فوتبال اتریش را برای این تیم به ارمغان آورد. در همان سال باشگاه تیرول پس از سلب مجوز حضور در بوندسلیگای اتریش منحل شد. بدین ترتیب مبحث تیرول در ۱۸ ژوئن ۲۰۰۲ برای لو خاتمه یافت. بعد از گذشت یک سال بیتیمی،در ۴ ژوئن سال ۲۰۰۳ مربی آستریا وین اتریش شد. پسس از یک شکست ۰ بر ۲ در برابر تیم ته جدولی اف. ث. کرنتن، در مارس ۲۰۰۴ از کار برکنار شد، گرچه آستریا در صدر جدول بود.
▪ مربی تیم ملی
در سال ۲۰۰۴ بعد از جام ملتهای اروپا و کنارهگیری رودی فولر از سمت سرمربی تیم ملی، در جولای ۲۰۰۴ لو در کنار مربی جدید تیم ملی، یورگن کلینزمان که به همراه او در مدرسه ورزش فدراسیون فوتبال میتل راین در هنف، دوره مربیگری را به پایان رسانده بود و نیز مدیر جدید تیم، اولیور بیرهوف، کادر سه نفره هدایت تیم ملی را تشکیل داد. در جام کنفدراسیونها سال ۲۰۰۵، و نیز در جام جهانی سال ۲۰۰۶ تیم ملی آلمان در رتبه سوم قرار گرفت.
یواخیم لو در ۱۲ جولای ۲۰۰۶ به عنوان سرمربی جدید تیم ملی فوتبال آلمان معرفی شد. این انتخاب وقتی صورت گرفت که کلینزمان تصمصم گرفت قراردادش را که تا ۳۱ جولای ۲۰۰۶ اعتبار داشت، تمدید نکند. ابتدا با لو قراردادی دو ساله امضاء شد. وی هدف ورزشیاش را قهرمانی در جام ملتهای سال ۲۰۰۸ اروپا نامید و گفت که میخواهد روش رهبری خود و کلینزمان را ادامه دهد. او پس از اوتو نرتس و اریش ریبک، سومین مربی تیم ملی آلمان است که خود هیچگاه در تیم ملی بزرگسالان این کشور بازی نکرده است.
اولین حضور او به عنوان سرمربی بر روی نیمکت تیم ملی، در ۱۶ آگوست ۲۰۰۶ در پیروزی ۳ بر ۰ مقابل تیم سوئد بود. سه بازی بعدی نیز بدون گل خورده، با پیروزی همراه بود (سومین بازی، ۱۳ بر ۰ مقابل سن مارینو)، به طوری که او اولین مربی تیم ملی آلمان است که با چهار پیروزی بدون گل خورده ( ۰ : ۱۹ ) کارش را شروع کرد. پیش از وی فقط رودی فولر توانسته بود با سه پیروز آغاز کند، اما تیمش یک گل در دیدار با اسپانیا که ۴ بر ۱ شد، دریافت کرد. تیم آلمان با هدایت لو در پنجمین پیروزی در دیدار انتخابی جام ملتهای اروپا در اسلواکی ( ۱ : ۴ ) اولین گل را خورد. با پنج پیروزی در آغاز، یواخیم لو موفقترین مربی در شروع است. ششمین باری در مقابل قبرس (۱ : ۱) در ۱۵ نوامبر، اولین بازیای بود که تیم لو نمایش چندان خوبی نداشت. در ۷ فوریه ۲۰۰۷ این تیم در دیداری دوستانه در برابر سوئیس ۳ بر ۱ به برتری رسید. در ۲۴ مارس نیز در یک دیدار حساس در مقابل جمهوری چک در مسابقات انتخابی جام ملتهای اروپا، این تیم ۲ بر ۱ پیروز شد.
اولین شکست در دوران لو در ۲۸ مارس در یک دیدار تدارکاتی مقابل دانمارک ( ۰: ۱ ) به وقوع پیوست. لو در آن بازی از شش بازیکن تازهوارد و یک بازیکن از لیگ دسته دوم استفاده کرد. در ۲۲ آگوست ۲۰۰۷ تیم او که به دلیل داشتن چند بازیکن مصدوم ضعیف شده بود، در انگلیس ۲ بر ۱ بر این تیم غلبه کرد.
س از صعود زودهنگام تیم ملی آلمان به رقابتهای جام ملتهای اروپا با تساوی بدون گل در ایرلند، این تیم در ۱۷ اکتبر در ورزشگاه آلیانتس آرهنا در مونیخ با یک نمایش ضعیف، ۳ بر ۰ از جمهوری چک شکست خورد و سبب شد تا تیم چک نیز پیش از موعد به جام ملتهای ۲۰۰۸ اروپا در سوئیس و اتریش راه پیدا کند. این اولین شکست لو در تیم ملی آلمان در یک بازی رسمی بود.
تیم ملی آلمان تحت رهبری او تا ۱۸ نوامبر ۲۰۰۸، ۲۴ پیروزی (۷۳%)، ۵ تساوی (۱۵%) و ۴ شکست (۱۲%) به دست آورد، نتایجی که تاکنون بهترین آمار یک مربی در تیم ملی فوتبال آلمان میباشد. با هدایت او، تیم ملی آلمان در جام ملتهای ۲۰۰۸ اروپا، پس از ۱۲ سال، بازهم به مرحله حذفی راه یافت. در آخرین دیدار مرحله مقدماتی در گروه B، تیم آلمان فقط به یک تساوی در مقابل اتریش، میزبان بازیها نیاز داشت تا به مرحله بعدی صعود کند. در این دیدار، به علت بروز غیرمنتظره و ناگهانی رفتاری احساسی، و مشاجره میان دامیر اسکومینا، داور چهارم بازی، یوزف هیکرزبرگر، سرمربی اتریش، و نیز یواخیم لو، هردو مربی در دقیقه ۴۰ از نیمکت اخراج شده و مجبور شدند بقیه بازی را از روی سکوها دنبال کنند. پس از اخراج لو، دستیار وی، هانسی فلیک هدایت تیم را در دست گرفت. بازی با یک گل به سود آلمان به اتمام رسید. برای دیدار بعدی در مرحله یک چهارم نهایی در مقابل پرتغال (۳ : ۲) نیز از سوی هیئت کنترل و کمیته انضباطی اتحادیه فوتبال اروپا، بازهم لو بازی را از روی سکوها تماشا کرد. در بازی نیمه نهایی برابر ترکیه، تیم المان ۳ بر ۲ به پیروزی رسید و در فینال با اسپانیا رو به رو شد. این بازی اما با یک گل به نفع اسپانیا تمام شد و این تیم به قهرمانی اروپا رسید.
● زندگی شخصی
لو در دوران مدرسه در رشته بازرگانی خارجی فارغالتحصیل شد. او در ویره در حومه شهر فرایبورگ زندگی میکند و متاهل است.
● فعالیتهای جنبی
یواخیم لو از سال ۲۰۰۰ نایب رئیس بنیاد فوتبال جوانان است که یک پورتال اینترنتی برای هواداران جوان فوتبال و فوتبال خیابانی جهانی است که یک کار شبکهای جهانی است واز سوی پروژههای اجتماعی فوتبال حمایت میشود. در هیئت رئیسه این بنیاد چند بازیکن قدیمی و فعلی دیگر تیم ملی آلمان از جمله یورگن کلینزمان، آندریاس کوپکه، ینس لمان، کریستف متزلدر و پییر لیت بارسکی نیز حضور دارند.
لو از سال ۲۰۰۶ مربی جام جوانان دایملر نیز میباشد که یکی از مهمترین تورنمنتها برای نیروهای جوان و حرفهای فوتبال است.
مریم دریمنش
منبع : روزنامه همشهری
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست