چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
نگهداری بهداشتی برنج
برنج از جمله اقلامی است که به صورت فله و باز در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد و معمولا به دلایل متعددی بسته بندی بهداشتی و صنعتی آن در ایران سابقه ای طولانی ندارد. در مصرف برنج فله و یا گونی های غیر استاندارد معمولا مشکلاتی همچون یک دست نبودن برنج داخلی بسته بندی و تفاوت کیفیت در بسته های مختلف وجود دارد و از همه مهمتر اینکه به دلیل غیر بهداشتی بودن معمولا این گونه برنجها به سرعت فاسد شده و نگهداری بهداشتی آن مستلزم استفاده از مواد شیمیایی می باشد .
در برنجهای بسته بندی شده به روش صنعتی علاوه بر اینکه برنج در بسته های کوچک تری عرضه می گردد و به سرعت بیشتری استفاده می شود به دلیل به کارگیری روشهای کاملا استاندارد ، برنج کاملا بصورت بهداشتی به بازار عرضه می شود و مصرف کننده دیگر نگران استفاده از مواد شیمیایی جهت حفاظت از برنج در مقابل حشرات یا هر گونه فساد احتمالی دیگر نمی باشد .
علی دادگر
منبع مقاله : سایت شرکت گلستان
www.golestan.com
منبع : مطالب ارسال شده
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست