چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

نگهداری بهداشتی برنج


نگهداری بهداشتی برنج
برنج از جمله اقلامی است که به صورت فله و باز در دسترس مصرف کنندگان قرار می گیرد و معمولا به دلایل متعددی بسته بندی بهداشتی و صنعتی آن در ایران سابقه ای طولانی ندارد. در مصرف برنج فله و یا گونی های غیر استاندارد معمولا مشکلاتی همچون یک دست نبودن برنج داخلی بسته بندی و تفاوت کیفیت در بسته های مختلف وجود دارد و از همه مهمتر اینکه به دلیل غیر بهداشتی بودن معمولا این گونه برنجها به سرعت فاسد شده و نگهداری بهداشتی آن مستلزم استفاده از مواد شیمیایی می باشد .
در برنجهای بسته بندی شده به روش صنعتی علاوه بر اینکه برنج در بسته های کوچک تری عرضه می گردد و به سرعت بیشتری استفاده می شود به دلیل به کارگیری روشهای کاملا استاندارد ، برنج کاملا بصورت بهداشتی به بازار عرضه می شود و مصرف کننده دیگر نگران استفاده از مواد شیمیایی جهت حفاظت از برنج در مقابل حشرات یا هر گونه فساد احتمالی دیگر نمی باشد .


علی دادگر
منبع مقاله : سایت شرکت گلستان
www.golestan.com
منبع : مطالب ارسال شده