شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا

شامی گیلانی


شامی گیلانی
● مواد لازم برای ۴ نفر :
▪ گوشت گوسفند یا گوساله --- ۵۰۰ گرم
▪ پیاز --- ۱ عدد
▪ سیب زمینی --- ۲ عدد
▪ لپه --- ۲۵۰ گرم
▪ مغز گردو --- ۷۵ گرم
▪ سبزی معطر ( جعفری ، تره ، نعنا ، ترخان ) --- ۵۰۰ گرم
▪ تخم مرغ --- ۵ تا ۶ عدد
▪ روغن مایع --- به میزان لازم
▪ زعفران دم کرده --- ۲ قاشق چایخوری
▪ نمک و فلفل --- به میزان لازم
● طرزتهیه :
گوشت ، پیاز و لپه را با سه لیوان آب بگذارید تا بپزه و آبش تموم بشه ، احیاناْ اگر نپخته بود تا یک لیوان آب هم می تونید بهش اضافه کنید . سبزی رو پاک کنید و خوب بشویید و ریز ِ ریز خرد کنید . سیب زمینی ها رو هم بگذارید توی آب بپزه و رنده کنید .
بعد از پختن گوشت و لپه و پیاز ، سیب زمینی ها رو هم پوست بگیرید و این مواد رو به علاوه ی سبزی یک دست چرخ کنید .
بعد از یک دست چرخ کردن مواد بالا ، گردوی خرد شده ، نمک ، فلفل ، زعفران و تخم مرغ ها رو به مواد اضافه کنید و خوب ورز بدید .
به اندازه ی یه گردو از مواد رو کف دست پهن کنید و یه سوراخ هم وسطش با انگشت بزنید و در روغن داغ سرخ کنید . بعد هم در ظرف مناسب بچینید و نوش جان کنید .

http://www.kadbanoooo.blogfa.com/۸۷۰۱.aspx


همچنین مشاهده کنید