جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
پیراشکی
تخم مرغ : ۳ عدد
شکر : ۰.۲۵ قاشق سوپخوری
ماست ساده کم چرب : ۱ فنجان
جوش شیرین : ۱ قاشق مربا خوری
نمک : ۲ قاشق مربا خوری
کره : ۰.۵ فنجان
آب : ۰.۲۵ فنجان
آرد سفید : ۶ فنجان
روغن : ۰.۵ لیتر
شکر و تخم مرغ را مخلوط کرده میزنیم و کره نرم شده را هم داخل آن مینمائیم.
جوش شیرین را در ماست حل نموده داخل تخم مرغ و شکر و کره مینمائیم.
آب و آرد را به مایه اضافه میکنیم
این خمیر باید به مدت یک ساعت و نیم بماند.
مایهای که وسط پیروشکی میگذاریم انواع و اقسام دارد میتوانیم از تخم مرغ پخته و پنیر و جعفری استفاده کنیم. میتوانیم از گوشت چرخ شده و تخم مرغ پخته و جعفری و آبلیمو و سس گوجه فرنگی و ادویه مایه بسیار خوبی درست کرد که بسته به مایع داخل آن اسم پیراشکی هم مشخص میشود.
خمیر را به چانههای خیلی کوچک در میآوریم و آن را با دست باز میکنیم.
مایه مورد نظر را در وسط آن میگذاریم.
در قابلمه گودی که عمیق باشد مقدار زیادی روغن میریزیم و آنها را در روغن سرخ میکنیم.
حرارت چراغ را کم میکنیم تا پیراشکی کاملاً مغز پخت شود
از روغن بیرون آورده و سر میز میبریم.
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست