چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا
گالانتین مرغ
● مواد لازم:
▪ مرغ چرخ کرده : نیم کیلو
▪ خلال بادام : ۵۰ گرم
▪ خلال پسته :۵۰ گرم
▪ زرده تخم مرغ ۴ عدد
▪ جوز هندی و پودر سیر و هل کوبیده و فلفل سبز و فلفل قرمز و نعنای کوبیده همه با هم ۵۰ گرم
▪ کاغذ آلومینیوم (فویل) ۲ متر یا شایدم ۱ متر ..نه همون ۲ متر که یه موقه کم نیارین
● طرز تهیه :
ابتدا مرغ آبپز بعد چرغ و بعد را سرخ میکنیم .خلال پسته بادام و زرده تخم مرغ و جوز هندی هل کوبیده باب همونایی که به عنوان ادویه بالا نوشتم آهان همشون رو با مواد مخلوط میکنیم کمی ورز میدیم مثل خمیر کیک بعد مثل کالباس شکلش میدیم میذاریم داخل فویل و دو سر فویل رو هم از دو طرف میبندیمو در طبقه وسط فر میگذاریم تا به مدت یک ساعت و ۲۰ دقیقه بپزه...بعدش که خنک شد به صورت کالباس ورق ورق شده میبریم.درجه حرارت فر هم جهت اطلاع ۱۵۰ درجه سانتی گراد باشه.
http://gourmand.blogfa.com/۸۶۱۲.aspx
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست