چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا
تارت قارچ و پیاز
●مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد: ۲۵۰ گرم
كره : ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱عددد
نمك : به مقدار لازم
شیر: یك دوم لیوان
●مواد لازم برای داخل تارت:
پیاز متوسط: ۴ تا ۵ عدد
روغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز كوبیده : ۱ سوم قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
خامه : ۱۲۵ گرم
خردل : ۱ قاشق مرباخوری
نمك : به میزان لازم
نگین پسته : به میزان لازم
قارچ : ۳۰۰ گرم
●طرز تهیه خمیر
آرد و نمك را در ظرف گودی می ریزیم و كره را روی آن گذاشته و با كف دو دست آن را مخلوط می كنیم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه كرده، مجددا" خمیر را با نوك انگشتان ورز می دهیم. شیر را كم كم اضافه كرده تا خمیر به هم بچسبد. برای تهیه این تارت به یك قالب كم عمق نیاز داریم، خمیر را روی سطحی آرد پاشیده، پهن می كنیم و قالب می زنیم. با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد می كنیم تا زیاد پف نكند. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم تا كمی طلایی شود.
●طرز تهیه داخل تارت
پیاز را خلال كرده و با روغن و یا كره سرخ می كنیم، قارچ ها را شسته و ورقه می كنیم، كمی تفت می دهیم و كنار می گذاریم. برسطح تارت پیاز را كاملا" منظم پخش می كنیم و سپس قارچها را روی آن می ریزیم و صاف می كنیم، پس از آن دو عدد تخم مرغ را با نمك و فلفل و خردل با همزن می زنیم تا غلیظ شود. خامه را اضافه كرده مجددا" می زنیم و بر سطح تارت می ریزیم، روی آن را پنیر پاشیده و نگین های پسته را می پاشیم. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار می دهیم تا سطح آن طلایی گردد.
آرد: ۲۵۰ گرم
كره : ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱عددد
نمك : به مقدار لازم
شیر: یك دوم لیوان
●مواد لازم برای داخل تارت:
پیاز متوسط: ۴ تا ۵ عدد
روغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز كوبیده : ۱ سوم قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
خامه : ۱۲۵ گرم
خردل : ۱ قاشق مرباخوری
نمك : به میزان لازم
نگین پسته : به میزان لازم
قارچ : ۳۰۰ گرم
●طرز تهیه خمیر
آرد و نمك را در ظرف گودی می ریزیم و كره را روی آن گذاشته و با كف دو دست آن را مخلوط می كنیم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه كرده، مجددا" خمیر را با نوك انگشتان ورز می دهیم. شیر را كم كم اضافه كرده تا خمیر به هم بچسبد. برای تهیه این تارت به یك قالب كم عمق نیاز داریم، خمیر را روی سطحی آرد پاشیده، پهن می كنیم و قالب می زنیم. با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد می كنیم تا زیاد پف نكند. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم تا كمی طلایی شود.
●طرز تهیه داخل تارت
پیاز را خلال كرده و با روغن و یا كره سرخ می كنیم، قارچ ها را شسته و ورقه می كنیم، كمی تفت می دهیم و كنار می گذاریم. برسطح تارت پیاز را كاملا" منظم پخش می كنیم و سپس قارچها را روی آن می ریزیم و صاف می كنیم، پس از آن دو عدد تخم مرغ را با نمك و فلفل و خردل با همزن می زنیم تا غلیظ شود. خامه را اضافه كرده مجددا" می زنیم و بر سطح تارت می ریزیم، روی آن را پنیر پاشیده و نگین های پسته را می پاشیم. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار می دهیم تا سطح آن طلایی گردد.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
آمریکا ایران غزه مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس خلیج فارس دولت دولت سیزدهم شورای نگهبان حجاب لایحه بودجه 1403
روز معلم سلامت سیل تهران قوه قضاییه هواشناسی شهرداری تهران آموزش و پرورش فضای مجازی شورای شهر تهران دستگیری پلیس
قیمت دلار بانک مرکزی خودرو سایپا قیمت خودرو قیمت طلا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات تورم ارز
سریال تلویزیون سینمای ایران سینما موسیقی دفاع مقدس رسانه ملی تئاتر فیلم کتاب
رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه نوار غزه حماس روسیه عربستان یمن ترکیه نتانیاهو افغانستان اوکراین
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال بایرن مونیخ سپاهان تراکتور لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام اپل تبلیغات گوگل ناسا همراه اول آیفون ماه
کاهش وزن داروخانه مسمومیت سازمان غذا و دارو ویتامین قهوه خواب دیابت بارداری