چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

تارت قارچ و پیاز


●مواد لازم برای تهیه خمیر:
آرد: ۲۵۰ گرم
كره : ۱۲۵ گرم
زرده تخم مرغ: ۱عددد
نمك : به مقدار لازم
شیر: یك دوم لیوان
●مواد لازم برای داخل تارت:
پیاز متوسط: ۴ تا ۵ عدد
روغن مایع: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
فلفل قرمز كوبیده : ۱ سوم قاشق چایخوری
پنیر گودا: ۳۰۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
خامه : ۱۲۵ گرم
خردل : ۱ قاشق مرباخوری
نمك : به میزان لازم
نگین پسته : به میزان لازم
قارچ : ۳۰۰ گرم
●طرز تهیه خمیر
آرد و نمك را در ظرف گودی می ریزیم و كره را روی آن گذاشته و با كف دو دست آن را مخلوط می كنیم، سپس زرده تخم مرغ را اضافه كرده، مجددا" خمیر را با نوك انگشتان ورز می دهیم. شیر را كم كم اضافه كرده تا خمیر به هم بچسبد. برای تهیه این تارت به یك قالب كم عمق نیاز داریم، خمیر را روی سطحی آرد پاشیده، پهن می كنیم و قالب می زنیم. با چنگال چند سوراخ در آن ایجاد می كنیم تا زیاد پف نكند. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه به مدت ۱۰ دقیقه می پزیم تا كمی طلایی شود.
●طرز تهیه داخل تارت
پیاز را خلال كرده و با روغن و یا كره سرخ می كنیم، قارچ ها را شسته و ورقه می كنیم، كمی تفت می دهیم و كنار می گذاریم. برسطح تارت پیاز را كاملا" منظم پخش می كنیم و سپس قارچها را روی آن می ریزیم و صاف می كنیم، پس از آن دو عدد تخم مرغ را با نمك و فلفل و خردل با همزن می زنیم تا غلیظ شود. خامه را اضافه كرده مجددا" می زنیم و بر سطح تارت می ریزیم، روی آن را پنیر پاشیده و نگین های پسته را می پاشیم. در فر با حرارت ۳۵۰ درجه قرار می دهیم تا سطح آن طلایی گردد.
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید