چهارشنبه, ۱۹ دی, ۱۴۰۳ / 8 January, 2025
مجله ویستا

معضل پوشش


معضل پوشش
● معضل پوشش در جمعهای خودمانی
▪ اول
برخی از آقایان روی این مسئله بعنوان آرامش خاطر خود تاکید دارند! یعنی به اصطلاح نمی خواهند چشم افراد نامربوط به زیباییهای همسرشان بی افتد! برخی از خانمها هم روی مسئله راحتی تکیه دارند و اطمینانی که از قدرت حفظ کردن خود دارند. در نتیجه این وسط دو طرف برای هم شاخ و شونه میکشند و قر میزنند چون هر طرف حقی را برای خود قائل است که دیگری به اون اهمیتی نمیده. واقعیت اینست که خیلی از خانمها این مسائل پوششی را صرفاً بدلیل احترام به همسر رعایت میکنند و این مسئله که میدانند ذهن همسرشان اینجوری آرومتره. اما اگر مرد قضیه به این کار به دیده لطف از جانب همسر نگاه نکنه و اون رو یک وظیفه بدونه اونوقت داره بد دعوایی راه می اندازه چون انتظار داره! مسلماً آقاهه هی سوک میده و فشار میاره و خانمه هم هی واکنش نشون میده چون خودش حواسش هست و حس میکنه بهش اعتماد نمیشه.
▪ دوم
آقایان عزیز، بدونین که زنها همیشه دوست دارند زیباتر بنظر بیان. این یک غریزه است. دست خودشون نیست. شما هم اگر به این مسئله اعتراض دارید تشریف ببرید یقه خدا رو بگیرید! شما دارین با غریزه زنانگی میجنگید و عملاً وارد یک جنگ فرسایشی بی مفهوم شدین! زنان میدانند که قادر به حفظ شخصیت خود هستند پس میخواهند آن جور که دوست دارند باشند و مردان هم یکدیگر را میشناسند و می دانند چه صحبتهایی بوجود خواهد آمد و در نتیجه فشار را بیشتر میکنند! این مسئله لباس یک امکان فردی در ارائه زیباییست نه اینکه بلافاصله ننگین ترین تهمتها رو بزنید و بگید می خواد خودش رو نمایش بده. این مسئله کاملاً جنبه روانی داره.
▪ سوم
مورد قابل ذکر دیگر اینست که مردان به هیچ عنوان حاضر نمیشوند کس دیگری از زیبایی داشته آنان لذت ببرد.این بنوبه خود چیز بدی نیست اما اشکال از کم ظرفیتی اجتماع است که نتیجه آن باعث به غلط محدود شدن زنها شده. در زمان فرعون رسم بود که زنها سرشان را بتراشند واز موی مصنوعی استفاده کنند! (مسخره ها) و مردها براحتی با دیدن سر برهنه زن تحریک می شدند .لازم نیست زیاد دور بریم، در همین جامعه فعلی ما افراد از دیدن ساق یا پوست پا و یا بازو براحتی تحریک میشوند! این در حالیست که در مکانهای دیگر دنیا افراد با دامن و یا رکابی از خونه بیرون میان و هیچکس هم تحریک نمیشه. مسلماً این از خفقان و عقده های جنسی موجود در جامعست. وقتی که همه در محیط بسته زندگی کنند خب مشخصاً توی عروسیها و مهمونیها وقت اینه که یه شکم سیر ملت همدیگر رو بچرند! اصلاً خیلی ها واسه زاغ زدن در عروسی شرکت میکنند! میچرخند تا مثلاً یه پر و پاچه ببینن یا خط سینه عمه شون رو دید بزنند، اون هم خیلی باکلاس و رومانتیک که آب از آب تکون نخوره!دلیلش فقط اینه که اینبار اشخاص میتونند همدیگر رو خارج از شمایل همیشگی ببینند و مسلماً جذابتر همدیگه رو می یابند
▪ چهارم
باور کنید خانمها تقصیری ندارند. آنها نباید جواب هیز بازیهای شما رو پس بدهند.ما داریم این کم ظرفیتی دیگران رو با بی منطقی خودمون جمع میبندیم و تصمیم به محدودیت بیشتر زنان میگیریم.پس نکته دیگر اینکه آقایان لطف کنین هی نگین چی بپوش چی نپوش! همسرتون بچه نیست. خودش عقل داره و میفهمه. خودش بلده خودش رو حفظ کنه و مسلماً اگه جایی احساس نا امنی کنه خودش بهتر از شما میفهمه. اینکار شما عملاً یعنی من برات تصمیم میگیرم چون تو نمیفهمی!
▪ پنجم
نکته دیگر اینکه توصیف افراد از پوشش متفاوت است. وقتی زنی به شوهرش میگوید من خودم پوششم را انتخاب میکنم مرد اخم میکند و فکر میکند همه چیز از کنترلش داره خارج میشه درنتیجه رئیس بازی در میاره! بعدش همه چیز را قاطی پاتی میشه و حتی ممکه که تهمت فساد به همسر خود بزند! ولی واقعیت اینه که زن منظورش این نیست که با شورت بره بین مهمونها! بلکه حرفش اینه که آقای عزیز، من شعور دارم و عقل. پس یک ذره اعتماد داشته باش. هرکس میزان راحتی پوشش خود رو با شرایط تخمین میزند . یک نفر با پوشش باز راحت است و دیگری با پوشش بسته تر.این یک حق است و هیچکدام بر دیگری ارجعیتی ندارد. این بی انصافی است که بدلیل بی ظرفیتی افرادی اشخاص دیگری محدود شوند.
▪ ششم
در انتها باید بگم بعضی از شما زنها هم گند زدین با این لباس پوشیدنتون! یعنی واقعاً میرین میگردید مزخرفترین مدل لباس رو انتخاب میکنین. یه تیپهای اراجیفی میزنین و یه مدلهایی رو انتخاب میکنین که حال آدم رو بهم میزنه.شما در انتخاب مدل آزادید ولی باید بدونین که مسلماً بعضی از البسه برای زیبایی نیست و بیشتر جهت تو چشم افتادنه. اگه هم از این کار خوشتون میاد پس مشکل از جای دیگست .بعضی از لباسها هم پوشیدنشون مربوط به هر مجالسی نیست و بعضی آرایشات و لباسها معرف یک شخصیت خاص میباشد و مسلماً اینگونه افراد خود را در مقابل پیش داوری دیگران قرار میدهند….

http://wayoflife.blogfa.com/