یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
خوراک کشمشی
● مواد لازم
▪ ۳۰۰ گرم هویج
▪ نصف فنجان کشمش
▪ یک چهارم فنجان روغن زیتون
▪ سه قاشق غذاخوری آب لیموترش
▪ سه قاشق غذاخوری آب پرتقال
▪ دو قاشق غذاخوری عسل
▪ نصف قاشق مرباخوری زنجبیل
▪ نصف قاشق مرباخوری دارچین
▪ نمک و فلفل به میزان کم
▪ برگ نعنای تازه برای تزئین
● طرز تهیه
هویج ها را پوست گرفته و با درجه بزرگ آنها را رنده کنید. کشمش ها را شسته، در آبکش ریخته و تا خشک شدن آنها صبر کنید.
روغن زیتون، آب لیموترش، عصاره پرتقال، عسل، زنجبیل، دارچین و نمک و فلفل را در ظرف مناسبی ریخته و بخوبی با هم مخلوط کنید. سپس آن را به هویج و کشمش اضافه کرده و با نوک چنگال مخلوط کنید. مخلوط را برای چند ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید و سپس آن را میل کنید.
فریبا هوشمند
منبع : روزنامه ایران
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان حجاب دولت امیرعبداللهیان مجلس شورای اسلامی سازمان همکاری اسلامی انتخابات جنگ شورای نگهبان دولت سیزدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
هواشناسی شهرداری تهران زاهدان سیل فضای مجازی یسنا باران سازمان هواشناسی سامانه بارشی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو خودرو دلار مسکن تورم قیمت طلا بانک مرکزی حقوق بازنشستگان ارز ایران خودرو
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی پایتخت موسیقی مهران غفوریان دفاع مقدس صداوسیما سریال سینمای ایران کتاب
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه اوکراین انگلیس ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال مهدی طارمی پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر بارسلونا جواد نکونام باشگاه استقلال علی خطیر بازی
هوش مصنوعی اینستاگرام گوگل اپل ناسا عکاسی تبلیغات کولر مایکروسافت
دیابت چای کودک توت فرنگی چاقی قهوه