یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
پلو قبولی
● مواد لازم:
▪ گوشت: ۵۰۰ گرم؛
▪ برنج: ۵۰۰ گرم؛
▪ نخود خیس کرده: ۲ لیوان؛
▪ سیر: ۱ بوته؛
▪ پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ روغن یا کره حیوانی: ۲ قاشق غذاخوری؛
▪ پیاز خام: ۱ عدد؛
▪ خرما: ۱۰ تا ۱۲ عدد؛
▪ نارنج: ۳ عدد؛
● ادویه (شامل: هل، تخم گشنیز، میخک، زعفران، زردچوبه، زیره، نمک و فلفل): به میزان لازم؛
● طرز تهیه:
گوشت و نخود و پیاز خام را می گذاریم تا بپزد برنج را خیس کرده و کمی نمک می زنیم، سیر را با زردچوبه کوبیده و کمی سرخ می کنیم. گوشت پخته، برنج، پیاز داغ، نخود و ادویه ها را اضافه کرده با آن کمی تفت می دهیم سپس آب برنج را اندازه می کنیم، بعد از جوش آمدن برنج، روغن را اضافه کرده و بعد از تمام شدن آب برنج آن را دم می کنیم. هسته های خرما را درآورده و کمی سرخ می کنیم و همراه نارنج با غذا سرو می کنیم و در آخر روی برنج زیره می پاشیم.
▪ نکته:
۵ تا ۶ عدد میخک کافی است.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حسین امیرعبداللهیان مصر سازمان همکاری اسلامی دولت امیرعبداللهیان سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم حجاب مجلس
تهران سیل شهرداری تهران هواشناسی بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی یارانه تورم خودرو قیمت خودرو قیمت دلار قیمت طلا مسکن دلار بازار خودرو بانک مرکزی حقوق بازنشستگان
تلویزیون صدا و سیما مسعود اسکویی مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
غزه رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین جنگ غزه آمریکا اوکراین انگلیس یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال رئال مادرید پرسپولیس استقلال سپاهان لیگ برتر بازی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
اینستاگرام اپل ناسا عکاسی تبلیغات گوگل کولر
کبد چرب