سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
کوکوی سبزی
تره : ۱۵۰ گرم
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی مجلس دولت سیزدهم اصغر جهانگیر خلیج فارس دولت لایحه بودجه 1403 حجاب شورای نگهبان مجلس یازدهم
تهران هواشناسی قوه قضاییه سیل شهرداری تهران فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت شورای شهر تهران دستگیری پلیس قتل
خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو کارگران سایپا ایران خودرو دلار بازار خودرو مالیات چین بانک مرکزی
تلویزیون سریال رسانه سینمای ایران مقام معظم رهبری سینما تئاتر موسیقی فیلم بازیگر رسانه ملی کتاب
سازمان سنجش شورای عالی انقلاب فرهنگی
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه عربستان اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال بازی باشگاه پرسپولیس وحید شمسایی لیگ برتر
هوش مصنوعی اینترنت ناسا تبلیغات اینستاگرام تسلا همراه اول ماه گوگل اپل آیفون ایرانسل
داروخانه ویتامین کاهش وزن دیابت خواب طول عمر چاقی سلامت روان فروش اینترنتی دارو بارداری