چهارشنبه, ۲۴ بهمن, ۱۴۰۳ / 12 February, 2025
مجله ویستا
اصول روابط زناشوئی در خانواده
![اصول روابط زناشوئی در خانواده](/mag/i/2/lyg9u.jpg)
ـ همسر و شریک زندگی خود را عاقلانه و از روی منطق انتخاب کنید. همه ما به دلایل مختلفی به یکدیگر جذب میشویم، اما در این انتخاب باید مواردی نظیر شخصیت طرف مقابل، ویژگیهای اخلاقی، ارزشها، والائی روح و ارتباط تفکرات با اعمال را در نظر داشت.
ـ عقاید و اعتقادات شریک زندگی خود را درباره رابطه بشناسید. افراد مختلف عقاید متقاوت و گاهی متضادی در زمینه روابط دارند.
نیازهای خود را در یک رابطه بشناسید و آنها را با طرف مقابل خود مطرح سازید. توجه کنید که در ارتباط متقابل، نیازها و خواستههای شما حدس زدنی نیستند، بلکه باید مطرح شوند. بسیاری از افراد، بهویژه مردان، از مطرح کردن خواستههای خود واهمه داشته و آنها را پنهان میسازند. نتیجه این امر، ناامیدی و سرخوردگی از عدم تأمین شدن این نیازها از جانب طرف مقابل خواهد بود. راستی و صداقت، یکی از مهمترین اصول نزدیک شدن به طرف مقابل است. آن را فراموش نکنید!
ـ در خانواده، خود را بهصورت یک تیم ببینید که متشکل است از دو فرد مجزا با خواستهها و عقاید متفاوت و در نتیجه، ارزشهای متفاوت.
ـ یاد بگیرید که به تفاوتهای یکدیگر احترام گذاشته و این تفاوتها را بپذیرید. در نظر گرفتن این تفاوتها، کلید اصلی موفقیت در یک ارتباط است. یاد بگیرید که احساسات و تفکرات منفی را که حاصل غیرقابل اجتناب تفاوتها هستند، بهخوبی کنترل کنید. موضع گرفتن و یا اجتناب از وقوع درگیری، راهحل کنترل این تفاوتها نیست.
ـ اگر مسئلهای را در رفتار طرف مقابل خود درک نمیکنید و یا دوست ندارید، قبل از پیشداوری درباره آن، از وی سؤال کنید.
ـ مشکلات را در همان زمانیکه ایجاد میشوند، حل کنید. نگذارید که مشکلات تا مدتها باقی بمانند.
ـ بیشترین موارد مخرب در یک ارتباط، احساسات غلط و منفی هستند که طرفین را در مقابل یکدیگر و در موضع قرار داده و آنها را نسبت به هم دشمن میسازند.
ـ هنر صحیح بحث کردن را بیاموزید. با توجه به متغیر بودن خواستههای افراد در طول زمان و تغییر نیازهای زندگی، در روابط امروزی باید مسائل و مشکلات را به کمک بحث کردن صحیح، حل و فصل نمود.
ـ خوب گوش دادن را بیاموزید. صمیمانه و بدون هرگونه قضاوت، مشکلات و مسائل و شکایات طرف مقابل خود را بشنوید. در بیشتر موارد، این مشکلات تنها با شنیده شدن، رفع خواهند شد.
ـ همواره ارتباط نزدیک و صمیمانهای را بین خود حفظ کنید. نزدیکی بهخودی خود حاصل نمیشود، بلکه نیازمند تلاش زیادی است. نزدیک شدن به یکدیگر، کاری است بسیار دشوار و نیازمند صداقت، یکرنگی و شناخت نگرانیها، ترسها، ناراحتیها آرزوها و رویاهای خود و طرف مقابل است. ارتباط خوب هدف نهائی نیست، بلکه روندی طولانی مدت است که به رسیدن به هدف نهائی کمک خواهد کرد.
ـ ازدواج، نوعی توافق و تعهد برای گذراندن زندگی با یکدیگر است. هر چند وقت یکبار، اهداف و ایدهآلهای خود را با یکدیگر در میان بگذارید، تا اطمینان یابید که در حال حرکت کردن در یک مسیر واحد هستید.
ـ عذرخواهی کنید! عذرخواهی کنید! عذرخواهی کنید! هرکس میتواند در زندگی مرتکب اشتباهاتی شود، عذرخواهی کردن به خاطر اشتباهات خود را بیاموزید و برای جبران آنها تلاش کنید.
ـ احترام بهخود و اعتماد بهنفس خود را در رابطه حفظ کنید. هر چه بیشتر بهخود احترام بگذارید، به شما احترام بیشتری گذاشته خواهد شد.
ـ همکاری، همکاری، همکاری! همکاری را در روابط زناشوئی هیچگاه از یاد نبرید. مسئولیتها را بین خود تقسیم کنید.
بدانید که در هر ارتباطی، پستیها و بلندیهای خاص خود وجود دارند. هیچ ارتباطی کامل نیست. همکاری و تلاش به کمک یکدیگر در زمان مشکلات، سبب استحکام رابطه خواهد شد.
ـ همیشه بازتابی از اعتقادات خود را به شکل یک آئینه در طرف مقابل در نظر بگیرید.
ـ عشق هیچگاه مطلق نیست! بلکه جریان متغیری است که براساس نحوه رفتار با یکدیگر تغییر مییابد. پس باید همواره راههای جدید را برای برخورد کردن با یکدیگر و ایجاد کردن احساسات قوی بیاموزید.
در پایان اینکه، قبل از اقدام به تغییر دادن هر رابطهای، ابتدا خود را تغییر دهید!
YahooHealth,Relationships Health Centre
دکتر سارا آرینمهر
دکتر سارا آرینمهر
منبع : نشریه پزشکی طبیب مردم
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست