پنجشنبه, ۱۸ بهمن, ۱۴۰۳ / 6 February, 2025
مجله ویستا
شکلات با مغز کره بادام زمینی
● مواد لازم:
▪ دو پیمانه پودر قند
▪ ۵/۱ پیمانه كره بادام زمینی
▪ ۳ قاشق سوپخوری كره
▪ ۴۵۰ گرم شكلات تلخ یا كم شیرین
▪ ۳۶ عدد كاغذ شكلات كوچك
پودر قند، كره بادام زمینی و كره را در ظرفی مخلوط كرده و با همزن برقی بزنید تا كاملاً یكنواخت و مخلوط شوند. این مخلوط را در یك قیف خامه با سر گرد ساده بریزید و كنار بگذارید.
شكلات را بر روی یك ظرف آب جوش به طریقه «بن ماری» ذوب كنید. با یك قلم مو یا یك قاشق چایخوری كمی از شكلات ذوب شده را در هر یك از كاغذ شكلات ها بریزید به صورتی كه سطح داخلی كاغذ شكلاتی شود. آنها را ۱۰ دقیقه در فریزر قرار دهید تا شكلات بسته شود. در هر یك از كاغذها كمی از مخلوط كره بادام زمینی را با قیف بریزید. با قاشق چایخوری روی آن مقداری از شكلات ذوب شده بریزید تا روی كره بادام زمینی را بپوشاند. دوباره آنها را در فریزر قرار دهید. بعد از حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه آماده سرو هستند. برای نگهداری آنها را در ظرف های در دار بچینید و در فریزر نگاه دارید.
منبع : روزنامه شرق
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست