جمعه, ۱۲ بهمن, ۱۴۰۳ / 31 January, 2025
مجله ویستا
گراتن بادنجان
شرح حال این غذا:
مواد لازم:
بادنجان متوسط ۶-۵ عدد
سس بشامل یا سس سفید ۴-۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
مغز نان خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به مقدار کافی
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
دستور تهیه: بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی میکنیم بهطوری که مغز آن پخته شود، بعد پوست بادنجان را میگیریم و سر آنرا جدا میکنیم و ساطوری مینمائیم کمی نمک و فلفل به آن میزنیم، سپس ته ظرف نسوز کوتاه دیوارهای را کمی چرب میکنیم ومختصری سس میریزیم و بادنجان ساطوری شده را روی سس قرار میدهیم. روی آنرا صاف میکنیم و با جعفری بقیه سس میپوشانیم مقداری مغز نان خرد شده روی آن میریزیم و کره را قطعه قطعه میکنیم و روی نانها میچینیم و فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر بهسمت بالا قرار میدهیم و میگذاریم سه ربع تا یک ساعت بماند تا روی آن کاملا طلائی و برشته شود و با همان ظرف سر میز میبریم . ممکن است گراتن بادنجان را با گوشت تهیه کرد در این صورت ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم بعد یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در یک لیوان آب حل کرده با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم. میگذاریم آهسته بجوشد و آب گوشت کاملا کشیده شود و بعد ته ظرف نسوز مناسبی را یک ردیف بادنجان آماده شده و روی بادنجان را یک ردیف گوشت آماده شده میریزیم بعد کمی جعفری خرد شده روی آن میپاشیم روی آنرا با یک ردیف بادنجان و روی بادنجان را با سس سفید میپوشانیم ومقداری پنیر رنده شده روی آن میریزیم ومطابق دستور فوق طبخ میکنیم.
مواد لازم:
بادنجان متوسط ۶-۵ عدد
سس بشامل یا سس سفید ۴-۳ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
مغز نان خرد شده یک پیمانه
جعفری خرد شده ۳-۲ قاشق سوپخوری
نمک وفلفل به مقدار کافی
پنیر گرویر ۱۰۰ گرم
دستور تهیه: بادنجانها را روی آتش یا در فر کبابی میکنیم بهطوری که مغز آن پخته شود، بعد پوست بادنجان را میگیریم و سر آنرا جدا میکنیم و ساطوری مینمائیم کمی نمک و فلفل به آن میزنیم، سپس ته ظرف نسوز کوتاه دیوارهای را کمی چرب میکنیم ومختصری سس میریزیم و بادنجان ساطوری شده را روی سس قرار میدهیم. روی آنرا صاف میکنیم و با جعفری بقیه سس میپوشانیم مقداری مغز نان خرد شده روی آن میریزیم و کره را قطعه قطعه میکنیم و روی نانها میچینیم و فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم میکنیم و ظرف را روی آخرین پنجره فر بهسمت بالا قرار میدهیم و میگذاریم سه ربع تا یک ساعت بماند تا روی آن کاملا طلائی و برشته شود و با همان ظرف سر میز میبریم . ممکن است گراتن بادنجان را با گوشت تهیه کرد در این صورت ۳۵۰ گرم گوشت چرخ کرده را با دو قاشق سوپخوری پیاز سرخ کرده کمی سرخ میکنیم بعد یک قاشق سوپخوری رب گوجه فرنگی در یک لیوان آب حل کرده با کمی نمک و فلفل داخل گوشت میریزیم. میگذاریم آهسته بجوشد و آب گوشت کاملا کشیده شود و بعد ته ظرف نسوز مناسبی را یک ردیف بادنجان آماده شده و روی بادنجان را یک ردیف گوشت آماده شده میریزیم بعد کمی جعفری خرد شده روی آن میپاشیم روی آنرا با یک ردیف بادنجان و روی بادنجان را با سس سفید میپوشانیم ومقداری پنیر رنده شده روی آن میریزیم ومطابق دستور فوق طبخ میکنیم.
منبع : روجین سایت مازندران
ایران مسعود پزشکیان دولت چهاردهم پزشکیان مجلس شورای اسلامی محمدرضا عارف دولت مجلس کابینه دولت چهاردهم اسماعیل هنیه کابینه پزشکیان محمدجواد ظریف
پیاده روی اربعین تهران عراق پلیس تصادف هواشناسی شهرداری تهران سرقت بازنشستگان قتل آموزش و پرورش دستگیری
ایران خودرو خودرو وام قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو بانک مرکزی برق بازار خودرو بورس بازار سرمایه قیمت سکه
میراث فرهنگی میدان آزادی سینما رهبر انقلاب بیتا فرهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سینمای ایران تلویزیون کتاب تئاتر موسیقی
وزارت علوم تحقیقات و فناوری آزمون
رژیم صهیونیستی غزه روسیه حماس آمریکا فلسطین جنگ غزه اوکراین حزب الله لبنان دونالد ترامپ طوفان الاقصی ترکیه
پرسپولیس فوتبال ذوب آهن لیگ برتر استقلال لیگ برتر ایران المپیک المپیک 2024 پاریس رئال مادرید لیگ برتر فوتبال ایران مهدی تاج باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی فناوری سامسونگ ایلان ماسک گوگل تلگرام گوشی ستار هاشمی مریخ روزنامه
فشار خون آلزایمر رژیم غذایی مغز دیابت چاقی افسردگی سلامت پوست