چهارشنبه, ۲۶ دی, ۱۴۰۳ / 15 January, 2025
مجله ویستا

میگو پفکی


میگو پفکی
مواد لازم :
میگو
نمك ،آرد
تخم مرغ
شیر
روغن

طرزتهیه :
ابتدا میگو را تمیز می كنیم وبا كمی نمك وآب می جوشانیم یكی دوتا جوش كه خورد ظرف را از روی آتش برمی داریم ومیگوها را از آب بیرون می كشیم وسپس دوعدد تخم مرغ را با كمی آرد ویك استكان شیر مخلوط می كنیم ومیگوها را در این مایه قرار می دهیم تا خوب با هم مخلوط شوند. در ظرف دیگری مقداری روغن را داغ می كنیم و میگوها را در آن سرخ می نماییم وبعد به همراه غذای اصلی به مصرف می رسانیم.
منبع : اداره کل شیلات استان کرمانشاه