جمعه, ۱۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 3 May, 2024
مجله ویستا

SONY ERICSSON W۶۶۰i


SONY ERICSSON W۶۶۰i
● محتویات بسته خریداری شده:
- گوشی موبایل w۶۶۰i
- باتری BST-۳۳
- شارژر
- کابل دیتای USB
- کارت حافظه M۲ با ظرفیت ۵۱۲ مگابایت
- CD نصب به همراه نرم افزارهای لازم
- هدست استریوی سیم دار مدل HPM-۷۰ (مشکی)
سونی اریکسون با تولید گوشی های نسبتا مشابه به هم، روز به روز تولیدات خود را افزایش می دهد. یکی از این گوشی های تکراری W۶۶۰ است که با جدش W۶۱۰تفاوت زیادی ندارد و در نگاه اول کاملا شبیه هم هستند. در W۶۶۰پورت اتصال کابل در کناره پایینی گوشی است اما در W۶۱۰ این پورت در کناره سمت چپ آن قرار دارد. البته سونی اریکسون فراموش کرده ویژگیهای دیگری مثل فوکوس اتوماتیک فلاش دوربین و نیز آیینه پشت گوشی برای دیدن خود فرد حین عکس گرفتن را روی W۶۶۰ قرار دهد. از لحاظ طراحی ظاهری نیز هر دوطرحهای مختلفی از یک مدل هستند. روی پوشش پشت گوشی W۶۶۰ طراحی های فانتزی و شیک دارد و البته محل قرار گرفتن لنز W۶۶۰ باW۶۱۰ متفاوت است.
W۶۶۰ در دو رنگ قرمز و مشکی است که مشکی آن هم مناسب آقایان است و هم خانم ها اما رنگ قرمز آن بیشتر مناسب ذوق و سلیقه خانم ها طراحی شده است.
در پشت W۶۶۰قرمز رنگ طراحی گلدار و پشت W۶۶۰مشکی، نیم دایره های زیباست.
ابعاد این گوشی شبیه W۶۱۰ یعنی ۱۴.۵×۴۶×۱۰۲ است اما نسبت به W۶۱۰ باریکتر به نظر می رسد. وزن گوشی ۹۳ گرم است که نسبت W۶۱۰یک گرم سنگین تر است. W۶۶۰ با این ابعاد و وزن به راحتی در جیب شلوار یا پیراهن قرار می گیرد.
چون این گوشی در سری گوشی های متوسط سونی اریکسون قرار گرفته است از صفحه نمایش QVGA در آن استفاده نشده است. صفحه نمایش W۶۶۰ازنوع TFT باسایز ۲۲۰×۱۷۶ پیکسل یا ۴۰×۳۱ میلی متر بوده و قابلیت نمایش ۲۶۲۱۴۴ رنگ را دارد. اولین چیزی که در مورد طراحی داخلی گوشی به چشم می خورد استفاده از فونت های درشت و تیترهای بزرگ در گوشی است که خواندن متن های گوشی را واقعا لذت بخش کرده است. در حالت عادی ۶خط متن و ۳ خط سرویس روی صفحه نمایش جا می گیرد. متاسفانه این صفحه نمایش لایه محافظی برای نگهداری اشعه ی نور خورشید را ندارد و در تابش مستقیم آفتاب رنگ تصویر ها به خوبی دیده نمی شود اما خود تصویر قابل دیدن است.
نور پس زمینه صفحه کلید سفید و مناسب محیط های مختلف است. دارا بودن کلیدهای بزرگ که کار کردن با آنها ساده است از جمله مزیتهای W۶۶۰نسبت به W۶۱۰است. البته کلیدهای W۶۱۰ نوعی طراحی شیک و با کلاس دارد اما کار کردن با آن به سادگی W۶۶۰ نیست.
کلیدهای چند منظوره ای که در زیر صفحه نمایش قرار دارند نیز کاربرد ساده ای دارند. کلید وسطی با یک نوار روشن محدود شده که با رنگ بندی گوشی و منوها و برنامه ها هم خوانی دارد.
پلاستیکی که برای پوشش پشت گوشی استفاده شده بسیار باریک است و با کمی خم کردن آن ممکن است بشکند. باتری گوشی از نوع LI-POL و با ظرفیت ۹۵۰MAH است که قابلیت ۷ ساعت مکالمه و ۳۵۰ساعت حالت استند بای را به همراه ۲۵ ساعت پخش موسیقی دارد. مدت زمان شارژ شدن کامل باتری ۲ ساعت می باشد.
در کناره سمت چپ اسلات کارت حافظه M۲ قرار دارد که دارای یک در پوش نرم است که از افتادن کارت جلوگیری می کند. دکمه مخصوص پخش موسیقی نیز در همین راستا قرار دارد که می توان آن را برای پخش موسیقی یا رادیو تنظیم کرد. البته Music Player را می توان از طریق دکمه W موجود روی صفحه کلید هم فعال کرد.
در کناره سمت راست کلید مخصوص دوربین و کلید تنظیم ولوم صدا قرار دارند. لبه بالایی گوشی نیز شامل پورت اینفرارد و دکمه خاموش/ روشن گوشی است که با دوبار فشرده شدن می تواند پروفایل را تغییر دهد. کافیست گوشی را بچرخانید تا در پشت آن دوربین ۲ مگاپیکسلی و بلند گوی نسبتا قوی گوشی دیده شود.
● منو (MENU)
W۶۶۰ از لحاظ نرم افزاری در سطح بالایی قراردارد، چون به هر حال یکی از محصولات کمپانی سونی اریکسون است که قابلیت های نرم افزاری محصولات آن بسیار قابل توجه است مهمتر اینکه در هر گوشی جدید تولید اریکسون یک قابلیت جدید به چشم می خورد. مثلا در نسخه های قبلی نمای Timelineدر منوی Gallery یک نوآوری بود و در این گوشی Video Player با قابلیت ذخیره ی عکس از فایل تصویری و ویرایشگر تصاویروMusic Player از جمله نوآوریهاست.
منوی اصلی بصورت شبکه ای، ۱۲ آیکون را شامل می شود، البته یکی از تمهای گوشی قابلیت نمایشهای آیکونها را به صورت لیستی می دهد. امکان حرکت بین منوها با استفاده ازمیانبر های صفحه کلید امکان پذیر بوده و برای بسیاری از برنامه ها ی از پیش نصب شده نیز می توان میانبر تعریف کرد.
کار با منوی انتخاب نوع زمان و نوع نوشته مثل همیشه بسیار ساده است و با نگه داشتن دکمه ی "#" لیستی از زبانهای موجود برای انتخاب نمایان می شود. علاوه بر منوهای قدیمی عمومی، تب های افقی هم وجود دارند. مثلاً قسمت نمایش لیست تماسها در منوهای افقی تماسهای Missed،Dialed ، Answered درتب های جدا گانه ای وجود دارد. استفاده از این شکل منوها کار را بسیار راحت می کند این شکل منو در Setting و Phone Book هم دیده می شود.
Activity Menu یک منوی استاندارد در همه گوشیهای سونی اریکسون است که در سه تب اول آن رویدادهای اخیر مثل Missed Call ها،Memo ها وSMS ها را می توان دید البته می توان این منورا برای این گونه رویدادها غیر فعال کرد که با این کار رویدادهای جدید در پنجره های POP UP دیده می شوند، تب سوم شامل کلیدهای میانبری است که خودتان باید قرار دهید وتب چهارم لینکهایی را به برنامه هایی که بیشتر از آن ها استفاده شده شامل می شود که در صدر این لیست لینکی به برنا مه جستجو Google است.
تب دوم شبیه task manager کامپیوتر است که لیستی از برنامه های در حال اجرا را نمایش می دهد. در آن واحد می توان تا ۸ برنامه جاوا را اجرا کرد و از طریق این منو بین آ نها سوییچ کرد. برای اتصال USB مجبورید نوع اتصال را مشخص کنید که آیا به فایل ها و اطلاعات ذخیره شده روی کارت هم می خواهید دسترسی داشته باشید یا فقط با فایل های روی گوشی کار دارید و یا می خواهید حالت print را فعال کنید با انتخاب حالت اول گوشی خاموش شده وبه محتویات کارت و خود گوشی می توان دسترسی داشت. سرعت انتقال اطلاعات از طریق USB ۲.۰ حدود ۵۰۰ کیلو بایت در ثانیه است. اگر می خواهید از W۶۶۰ فقط به عنوان مودم استفاده کنید گزینه دوم را باید انتخاب کنید .
● دفترچه تلفن Phone book
تا ۱۰۰۰ Contact با کلیه ی فیلدها روی حافظه گوشی قابل ذخیره اند اما در عمل تعداد شماره تلفن ها نباید از ۲۵۰۰ عدد بیشتر شود، در واقع با اینکه برای هر Contact ۵ فیلد شماره تلفن وجود دارد اما در کل تعداد شماره ها نباید بیشتر از ۲۵۰۰ تا شود.
همانطور که گفته شد برای هر فرد می توان شماره تلفن های مختلف و نیز اطلاعات دیگری نظیر آدرس، ایمیل، شماره IMو... ذخیره کرد. Contact ها را می توان بر اساس نام یا نام خانوادگی مرتب کرد.
برای هر Contact می توان زنگ یا عکس خاصی را تنظیم کرد که در هنگام تماس آن فرد تصویر وی روی صفحه دیده می شود. فیلد تاریخ تولد افراد بطور اتوماتیک با تقویم گوشی هماهنگ سازی می شود. در هنگام وارد کردن اطلاعات می توان بین تب ها حرکت کرده و فیلدها را پر کرد. در ابتدا این بخش شبیه نرم افزارOut look است و کار با آن راحت است. حداکثر به ۴۰ شماره می توان Voice tag نسبت داد. سونی اریکسون معتقد است فقط در مواقع ضروری باید از حافظه ی سیم کارت استفاده شود و به همین دلیل contact های روی سیم کارت به راحتی قابل دیدن نیستند مگر اینکه وارد منوی Option شوید. می توان از کلیه شماره های روی گوشی یک نسخه back-up تهیه و روی کارت حافظه ذخیره کرد. از Group ها می توان برای ارسال SMS دسته جمعی استفاده کرد ولی نمی توان تصویر یا زنگ خاصی را به آنها نسبت داد. نکته جالب توجه در این گوشی این است که می توان از کلیپ های ویدئویی به عنوان Caller ID یک Contact استفاده کرد.
● پیامها Messaging))
همه ابزارهای ارسال پیام، استاندارد هستند و برای ذخیره آنها هم از حافظه گوشی و هم از حافظه کارت استفاده می شود. در کل همه چیز مثل گوشیهای دیگر است جز امکان Chat که به این گوشی اضافه شده و البته آیکونهای Emotion هم کمی جذابتر شده اند.
راه اندازی MMS نیز مثل قبل است و به راحتی می توان فایلهای ویدئویی و صوتی را ارسال کرد. Email ها را با هر نوع کد زبانی می توان ارسال یا دریافت کرد. راه اندازی ایمیل یا تنظیمات آن بسیار ساده بوده وامکانAttachment فایل ها به صورت یک آیکون در بدنه Email قرار دارد. فایلهای OfficeوPDF توسط گوشی قابل شناسایی نیست اما می توان آنها را در هر فولدری ذخیره کرد. ایمیلهایی تا حجم ۶-۷ مگابایت را می توان به راحتی ارسال کرد. عملیات ارسال ودریافت در پس زمینه انجام می شود. از استاندارد Push mail هم پشتیبانی می شود.
● RSS Feed
با تنظیمات ساده، کافیست عنوان و آدرس میل مورد نظر را وارد کنید تا گوشی بدون نیاز به کمک شما به سایت مورد نظر متصل شده و دانلود کند. از جستجوگر داخل گوشی برای باز کردن آنها استفاده می شود.
● Call list)) لیست مکالمات
در لیست کلی تا ۳۰ شماره تلفن نگه داری می شود و به همراه هر کدام تاریخ و زمان مکالمه نیز ثبت می گردد. همچنین در کنار هر شماره یک آیکون نشان دهنده نوع تماس (dialed/received/Missed) وجود دارد. می توان از آیکون دیگری که در کنار آن قرار دارد فهمید که شماره مورد نظر روی سیم کارت وجود دارد یا کارت حافظه. لیستی از تماسهای Missed هم بطور مجزا قابل دیدن هستند. مدت زمان آخرین مکالمه و کل مکالمات نیز در این منو دیده می شوند.
● سرگرمی(Enter Tainment)
در این منو می توان به تصاویر و موسیقی ها دسترسی داشت. برنامه جالب Music DJ برای ساخت موسیقی و نسخه پیشرفته تر آن یعنی Video DJ برای ویرایش وساخت موسیقی وتصویر با هم استفاده می شوند. از این فایل ها که با پسوند ۳GP ذخیره می شوند برای ارسال توسط ایمیل،MMS یا بلوتوث می توان استفاده کرد.
برنامه Photo DJ نیز در این گوشی با کارایی های مختلف و کاربردی وجود دارد. البته شاید از این برنامه به ندرت استفاده شود اما برای رفع قرمزی چشم در عکس، تنظیم نور و یا کنتراست عکس ها خیلی مفید است.
● کنترل از راه دور (Remote Control)
این قابلیت که در اکثر گوشیهای سونی اریکسون وجود دارد برای کنترل وسایل دیگر از طریق بلوتوث است.
برای ضبط صدا از برنامه یSound Recorder استفاده می شود. همچنین می توان با استفاده از آن، کلیپهای صوتی ساخته و به عنوان زنگ استفاده کرد.
▪ Game : تنها بازی روی گوشی Tennis است.
● Organizer
در این بخش برنامه های کاربردی زیادی وجود دارد که از جمله آنها Calender یا تقویم با سه حالت نمایش هفتگی، ماهیانه و روزانه است. در حالت روزانه لیستی از رویدادها وMemo های مربوط به آن روز دیده می شود. برای روزهای خاص و رویدادهای خاص می توان نام و reminder و یا زنگ خاصی در نظر گرفت. تنظیم تکرار زنگ هم برای سه حالت روزانه، ماهیانه و سالیانه قابل تنظیم است. Reminder ها در حالت خاموش بودن گوشی هم کار می کنند.
گزینه To do list در این گوشی برای دو نوع رویداد، تماس و یا Reminder تنظیم می شود..
در قسمت Calender، بخش Search یا جستجو هم قرار دارد که برای استفاده از آن کافیست عبارت یا کلمه مورد نظر را وارد کنید تا همه رویدادهای مربوط به آن به سرعت نمایش داده شود. می توان برنامه های زمانبندی یا Schedule ها را از طریق اینفرارد یا بلوتوث ارسال کرد حتی می توان یک Schedule را از طریق اینفرارد به TV-SET فرستاد. همچنین بدون هیجگونه نرم افزار خاصی می توان از PC اطلاعات schedule دریافت کرد.
▪ Note : متنهای ذخیره روی گوشی از لحاظ طول متن محدودیت دارند. اولین کلمه متن به عنوان تیتر آن قرار می گیرد که این بعضی وقتها اشکال ایجاد می کند چون ممکن است از اولین کلمه نتوان حدس زد محتوای متن چیست.
▪ Alarm Clock: در این قسمت ۵ نوع زنگ را می توان تنظیم کرد و برای هر کدام زنگ یا تنظیمات خاصی را برای روزهای خاصی از هفته در نظر گرفت. علاوه بر زنگ می توان تصویرو متن کوچکی را هم برای هر کدام تنظیم کرد که در هنگام زنگ این تصویر ومتن نمایش داده می شوند. هر نوع موسیقی را می توان به زنگها اختصاص داد.
Stop Watch /Count Down یا همان کورنومتر و شمارنده معکوس کارائی ای کاملاً استاندارد دارند. همچنین گزینه ای برای ذخیره کدها و رمز های مخفی وشخصی با کاربرد وسیع وجود دارد. ماشین حساب استاندارد نیز در همین منو وجود دارد.
● Connectivity یا اتصال
انواع تنظیمات اتصال گوشی در این منو صورت می گیرد که از WAP,GRRS شروع شده تا بلوتوث و هماهنگ سازی با کامپیوتر. عملکرد بلوتوث بسیار خوب بوده و انواع پروفایل ها از جمله A۲DP( انتقال صدای استریو از طریق بلوتوث) را پشتیبانی می کند. این بلوتوث ورژن ۲.۰ و دارای EDR است.
هماهنگ سازی محلی واز راه دور از همین منو انجام می شود. پروفایل HID برای کنترل راه دور PC یا وسایل دیگر استفاده می شود.
پروفایل های بلوتوث قابل استفاده در این گوشی عبارتند از:
ـ Dial-up networking profile
ـ Generic Access profile
- Generic Object Exchange profile
- Object push profile
- Serial port profile
- Hands free profile
- Headset profile
- Synchronization profile
- Basic Imaging profile
- File Transfer profile
- HID profile
- Sync ML OBEX binding
- JSR-۸۲ Java API
- A۲DP
● WAP
جستجوگر وب این گوشی دارای یک آیتم جدا در منو می باشد. این جستجو گر نسخه ۲.۰ بوده و ارتباط مطمئنی را به خصوص برای کارهای بانکی وانتقال پول فراهم می کند. توسط این قابلیت می توان تصاویر پس زمینه، زنگ یا تم های مختلفی را به راحتی دانلود کرد. جستجوگر استاندارد گوشی های سونی اریکسون Net Front است که صفحات وب را به صورت تک ستونی نمایش می دهد. به هر حال برای افرادی که از اینترنت زیاد استفاده می کنند خرید PDA یا لپ تاپ پیشنهاد می شود. از امکان دریافت RSS هم روی گوشی پشتیبانی می شود. صفحات وبی که فرمت پیشرفته داشته باشند یا سایزی بیشتر از ۵۰۰کیلوبایت داشته باشند نمایش داده نخواهند شد.
● تنظیمات (Setting)
در این منو کلیه تنظیمات مربوط به گوشی انجام می شود. درحالت استندبای می توان ساعت گوشی را روی صفحه نمایش دید یا آن را مخفی کرد. همچنین سایز فونت هم قابل تنظیم است.
با تغییر تم گوشی و تنظیم برخی تم ها، هم ظاهر اینترفیس ها وهم ساختار منوی اصلی را می توان تغییر داد.
۱۸ مگابایت حافظه خالی روی گوشی برای استفاده کاربر وجود دارد و برای اضافه کردن حافظه می توان از کارت حافظه m۲ استفاده کرد. کلیه فایل ها اعم از عکس، صوت، ویدئو وبرنامه در این بخش ذخیره می شوند. میزان حافظه باقیمانده گوشی توسط برنامه های از پیش نصب شده ای که نمی توان آنها را پاک کرد اشغال شده است.
کار با بخش File Manager بسیار راحت است و می توان فایل ها را در فولدر های دلخواه ساخته شده توسط خود کاربر ذخیره کرد. گوشی قابلیت ذخیره فایلهایی را که نمی تواند باز کند راهم دارد.
برای مرتب کردن فایلها مثل همیشه می توان آن ها را براساس سایز، نوع وزمان مرتب کرد. در قسمت Image gallery امکان جدیدی به عنوان Time Line وجود دارد که پس از فعال شدن لیستی از تصاویر به همراه مشخصات زمانی آنها نشان داده می شوند. دوربین گوشی از نوع CMOS و۲ مگا پیکسلی است اما ویژگی های فوکوس خودکار وفلاش در این گوشی قرار داده نشده است، علاوه بر این آینه کوچکی که در پشت بسیاری از گوشی ها است و در هنگام عکس برداری از خود شخص استفاده می شود در این گوشی وجود ندارد. کیفیت عکس این گوشی از عکس W۶۱۰ کمتر است. سه نوع تنظیم رزولوشن ۱۲۲۴×۱۶۳۲، ۹۶۰×۱۲۸۰ ، ۴۸۰×۶۴۰ پیکسل امکان پذیر است و سایز عکس ها بر اساس نوع رزولوشن آن ها متفاوت خواهد بود ولی هنگام ذخیره کردن عکس ها به سایز آن ها بستگی ندارد.
برخی تنظیماتی که برای دوربین وجود دارد، از این قرارند:
▪ صدای شاتر- سه نوع صدا را برای شاتر در هنگام عکس برداری می توان تنظیم کرد اما امکان قطع صدای آن وجود ندارد.
▪ تنظیم نور سفید- امکان انتخاب نور به صورت اتوماتیک، روشنایی روز، نور فلورسنت و ابری وجود دارد.
▪ افکت- افکت های مختلفی مثل نگاتیو، Solarize، Sepia و سیاه و سفید قابل اعمالند.
▪ تنظیم تایمر برای مدت زمان به خصوص در هنگام عکس برداری از خود عکاس امکان پذیر است.
▪ حالت Night Mode- برای عکس برداری در شب است که در این حالت نویز روی عکس بیشتر شده و باید مراقب باشید دستتان تکان نخورد.
▪ حالت های عکس برداری یا Shooting- حالت نرمال برای گرفتن عکس های معمولی، حالت Burst۴ برای گرفتن ۴ عکس به صورت پشت سرهم، حالت Landscape برای گرفتن عکس های غیر عادی و جالب و آخرین حالت که فریم های جالبی به عکس اعمال می کند. در هنگام عکس برداری صفحه نمایش به یک نمایش گر تصویر تبدیل می شود، تصاویر به آرامی حرکت کرده و همه چیز به خوبی دیده می شود. از کلیدهای شماره گیر گوشی برای اعمال افکت ها یا استفاده از قابلیت های مختلف گوشی می توان استفاده کرد.
ضبط ویدئو با ۲ رزولوشن ۹۶×۱۲۸ و ۱۴۴×۱۷۶ و با فرمت ۳GP صورت می گیرد. ضبط ویدئویی را می توان به صورت نامحدود یا به صورت محدود تا ۱۰ ثانیه انجام داد. در کل، کیفیت فیلم برداری خیلی پایین است.
● Video Player
در این گوشی برای Video player یک آیکون جداگانه در منوی اصلی در نظر گرفته شده است که نشان دهنده تفاوت زیاد بین music player Video Player است. مهمترین نکته این گزینه پخش فایلهای QVGA با سرعت ۳۰ فریم در ثانیه است و همچنین از امکانات حرکت سریع به جلو، تنظیم روی حالت افقی، تنظیم خودکار سایز برای رزولوشن های بالا برخوردار بوده و می توان در ویدئوهای در حال اجرا عکس گرفته و از این عکس ها استفاده کرد.
● رادیو
امکان ذخیره حداکثر ۲۰ ایستگاه رادیویی FM و ایستگاه یابی اتوماتیک آن ها با قابلیت RDS وجود دارد. کاربرد رادیوی این گوشی درست شبیه رادیوی K۷۵۰ است. هدست استریوی HPM-۷۰ هم که می توان با آن به رادیو گوش داد دربسته وجود دارد.
▪ نسخه ۲.۰واکمن:
پخش کننده واکمن نسخه ۲دراین گوشی با اینترفیس سیاه رنگ وجود دارد (در حالیکه نسخه ۱واکمن به رنگ نارنجی بود.) برای فعال کردن این Player در حالت استندبای کافیست دکمه نارنجی رنگ Walkman روی گوشی را بزنید. با فشردن دوباره این دکمه، Player به پس زمینه ی گوشی انتقال پیدا میکند.
این Player علاوه بر تغییر رنگ، از لحاظ الگوریتم اجرایی هم تا حدی ارتقاء یافته است. برای شروع استفاده از این پخش کننده کافیست موزیکهای خود را به گوشی کپی کنید و سپس با استفاده از برنامه Disc۲phone موزیکها به فولدری که برای پخش در نظر گرفته شده است انتقال می یابند. برای ساخت مجموعه موزیکهای دلخواه نیز کافیست موزیکها را در فولدری دلخواه کپی کنید و سپس این برنامه را اجرا کنید. پس از کپی کردن لازم است که Music Library خود را آپدیت کنید گوشی فایل ها و فولدرهای مربوطه را پیدا کرده و دیتای لازم را از ID۳-Tags می گیرد. فرمتهای مختلف AAC+,WAV,WMA,M۴A mp۳,AAC,AAC+, E- قابل اجرا هستند. در music libraryکلیه فایلهای موسیقی بر اساس خواننده، آلبوم، ترکها و... دسته بندی می شوند. با استفاده از تب های افقی وحرکت بین آنها می توان علاوه بر دیدن آلبوم ها از مشخصات خواننده و لیست های آهنگ های آن مطلع شد. می توان برای این حالت تنظیمات Visualization و تصویر گذاری انجام داد.
● Track ID
این گوشی هم مثل W۸۵۰ دارای نرم افزار Track ID است که به شما اجازه می دهد هنگامی که یک موسیقی را از رادیو می شنوید یا از طریق میکروفون ضبط می کنید بفهمید خواننده آن کیست. این یکی از سرویسهای جالب و پرطرفدار سونی اریکسون است.
● کارایی (Performance)
این مدل نسبت به بسیاری از مدل های اخیر سونی اریکسون در درجات بالاتری از لحاظ کارایی قرار دارد، به خصوص که برنامه ها واینترفیس با سرعت بسیار خوبی اجرا می شوند و در مورد فایلهای Jar هم محدودیتی وجود ندارد.
● در نهایت
این گوشی با وجود صدای پلی فونیک ۴۰ کاناله در هنگام پخش فایل های MP۳ نسبتاً ضعیف عمل می کند. از لحاظ بلندی صدا عملکردی شبیه K۷۹۰/K۸۰۰/W۸۱۰ دارد. در هنگام Silentبودن هم قدرت لرزش متوسطی دارد و می توان گفت مثل بسیاری دیگر از محصولات سونی اریکسون خوب است. این گوشی را می توان جانشین خوبی برای w۶۱۰ با اضافه شدن قابلیت ۳Gدانست. البته علاوه بر دوربین خوب وامکان اتصال۳G از لحاظ اینتر فیس و صفحه کلید هم بسیار استاندارد وخوب است. قیمت W۶۶۰ به اندازه ۴۰ یورو از W۶۱۰ بیشتر است و شاید بتوان مهمترین عامل آن را طراحی زیبا وجذاب آن دانست.
منبع : سایت جی.اس.ام